کاظمی: حق التدریس معلمان دو برابر خواهد شد
کاظمی: حق التدریس معلمان دو برابر خواهد شد

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اقدامات انجام شده برای بهبود حقوق و مزایای فرهنگیان تاکید کرد: حق‌ التدریس معلمان شاغل و بازنشسته دو برابر خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از ایرنا، علیرضا کاظمی عصر پنجشنبه در حاشیه آیین کلنگ‌زنی دانشگاه جامع تمام‌هوشمند فرهنگیان کشور در قم در گفت وگو با خبرنگاران افزود: میانگین حق‌التدریس معلمان به حدود ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تومان در ساعت می‌رسد.

وی ادامه داد: ۲ برابر شدن میانگین کارانه و حق مدیریت مدیران مدارس نیز در دستور کار است.

کاظمی گفت: برای استمرار خدمت فرهنگیان نیز پاداش یک‌ماهه در نظر گرفته شده که این رقم برای مناطق محروم به یک‌ونیم ماه افزایش می‌یابد.

وی افزود: پرداخت فوق‌العاده ویژه‌ برای معلمان مناطق محروم، عشایری و صعب العبور در نظر گرفته شده‌است.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: با برنامه ریزی انجام شده سال تحصیلی جدید به صورت حضوری آغاز خواهد شد.

دانشگاه هوشمند فرهنگیان قم الگویی برای آینده تعلیم و تربیت است

وی همچنین در آیین کلنگ‌زنی دانشگاه جامع تمام‌هوشمند فرهنگیان با تاکید بر جایگاه راهبردی تعلیم و تربیت در پیشرفت کشور گفت: دانشگاه هوشمند فرهنگیان قم با مشارکت مسوولان، خیران و مجموعه‌های مختلف استان در حال شکل‌گیری است و می‌تواند آورده‌های ارزشمندی برای آینده نظام تعلیم و تربیت کشور داشته باشد.

کاظمی با قدردانی از مسوولان استان، نمایندگان مردم قم و خیران مدرسه‌ساز، افزود: منظومه فکری رهبر معظم انقلاب درباره آموزش و تربیت، بی‌نظیر است و ایشان بارها بر اهمیت این حوزه تاکید کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب، فرهنگ و تعلیم و تربیت را مساله‌ای «فرا راهبردی» دانسته‌اند، اضافه کرد: تمام مشکلاتی که امروز در جامعه مشاهده می‌کنیم، ناشی از غفلت و بی‌توجهی به نظام تعلیم و تربیت و نهاد خانواده است.

وی ادامه داد: اگر بتوانیم در سال‌های ابتدایی تحصیل، به‌ویژه پیش‌دبستانی و پنج پایه نخست دبستان، به‌صورت جدی و مستمر سرمایه‌گذاری و مراقبت کنیم، هویت، علم، قدرت، ثروت، نظم، امنیت و توسعه را برای کشور به ارمغان خواهیم آورد.

کاظمی دانشگاه فرهنگیان را «قلب نظام تعلیم و تربیت» دانست و گفت: اگر این قلب به‌درستی کار کند، حال نظام تعلیم و تربیت کشور خوب خواهد بود و اگر در آن مشکلی وجود داشته باشد، آثار آن در کل نظام آموزشی نمایان می‌شود.

وی با تاکید بر نقش آموزش در اقتدار کشور، بیان کرد: هیچ راهی برای دستیابی به قدرت و اقتدار ملی جز از مسیر آموزش وجود ندارد و اگر می‌خواهیم کشور را بسازیم، باید از مسیر تعلیم و تربیت حرکت کنیم؛ همه کشورهای توسعه‌یافته نیز از همین مسیر عبور کرده‌اند.

وی همچنین با اشاره به نقش خیران در توسعه فضاهای آموزشی، گفت: خیران فقط مدرسه نمی‌سازند، بلکه فرهنگ یک جامعه را می‌سازند و نگاه راهبردی آنان به مدرسه‌سازی نشان می‌دهد که ساخت مدرسه در واقع ساختن ریل توسعه کشور است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت دانشگاه فرهنگیان قم، از تلاش مسوولان، خیران و مجموعه‌های اجرایی استان برای راه‌اندازی دانشگاه جامع و هوشمند فرهنگیان قدردانی کرد و افزود: این مجموعه می‌تواند آورده‌های بسیار زیادی برای آینده کشور داشته باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت خانواده و نسل آینده، گفت: خانواده بهترین سرمایه یک شهر و کشور است و نسلی که امروز در مدارس تربیت می‌شود، فردا اداره کشور را بر عهده خواهد داشت؛ بنابراین میزان رشد هر جامعه به اندازه میزان توجه آن جامعه به آموزش، مدرسه، معلم و امکانات آموزشی است.

وی با تاکید بر ضرورت صیانت و استفاده صحیح از فضاهای آموزشی جدید، از مدیران مدارس و دانش‌آموزان خواست قدر امکانات فراهم‌شده و تلاش خیران را بدانند و در حفظ و بهره‌برداری مناسب از این ظرفیت‌ها کوشا باشند.

وی همچنین با اشاره به جایگاه فرهنگی و دینی قم، سالروز ورود حضرت فاطمه معصومه(س) به این شهر را فرصتی برای پاسداشت جایگاه علمی، فرهنگی و تمدنی قم دانست و ابراز امیدواری کرد: این شهر همچنان در عرصه علم، فرهنگ و تعلیم و تربیت، الگویی برای کشور باشد.

دانشگاه هوشمند فرهنگیان قم الگویی برای آینده تعلیم و تربیت است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش روز پنجشنبه در دیدارهای جداگانه با جعفر سبحانی از مراجع تقلید، آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری رییس جامعه مدرسین، آیت‌الله سیدمحمد سعیدی تولیت حرم حضرت معصومه(س) و آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه، گزارشی از عملکرد این وزارتخانه ارایه کرد.