رئیس پلیس راهور استان قم از اعمال محدودیت ترافیکی ویژه موتورسیکلتها همزمان با برگزاری مراسم چهلمین روز خاکسپاری رهبر شهید در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) خبر داد و گفت: تردد و توقف موتورسیکلتها از تقاطع حجتیه به سمت حرم مطهر ممنوع است و پارکینگهای ویژه در بلوار شهید منتظری و خیابان معلم پیشبینی شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، سرهنگ صدفی با اشاره به تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم چهلمین روز خاکسپاری رهبر شهید اظهار کرد: به منظور مدیریت ترافیک، تسهیل در تردد عزاداران و تأمین نظم معابر اطراف حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س)، محدودیتهای ویژهای برای تردد موتورسیکلتها اعمال خواهد شد.
وی افزود: تردد و توقف موتورسیکلتها از تقاطع حجتیه به سمت حرم مطهر ممنوع است و مأموران پلیس راهور از ورود موتورسیکلتها به این محدوده جلوگیری خواهند کرد.
رئیس پلیس راهور استان قم ادامه داد: برای رفاه حال موتورسواران و جلوگیری از ایجاد اختلال در مسیرهای تردد، پارکینگهای ویژه موتورسیکلت در بلوار شهید منتظری و خیابان معلم پیشبینی شده است و راکبان باید وسایل نقلیه خود را در محلهای تعیینشده پارک کنند.
صدفی خاطرنشان کرد: اعمال این محدودیتها با هدف روانسازی ترافیک و فراهم کردن شرایط مناسب برای حضور و تردد عزاداران در مراسم انجام میشود.
وی در پایان از موتورسواران خواست ضمن رعایت محدودیتهای ترافیکی، با عوامل پلیس راهور مستقر در محل همکاری کنند تا مراسم با نظم بیشتر و تردد عزاداران با سهولت انجام شود.














