آمادگی ۵۰۰ مدرسه قم برای اسکان زائران مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
آمادگی ۵۰۰ مدرسه قم برای اسکان زائران مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب

مدیرکل آموزش و پرورش قم از آمادگی ۵۰۰ مدرسه برای خدمت‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، محمدجواد محمدی‌سعید در گفتگو رادیویی، گزارشی از اقدامات آموزش و پرورش استان قم برای برگزاری باشکوه مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب ارائه کرد.

وی با اشاره به آمادگی گسترده فرهنگیان و مدارس استان برای خدمت‌رسانی به زائران اظهار کرد: با هماهنگی‌های انجام‌شده و صدور ابلاغ برای مدیران مدارس، ۵۰۰ مدرسه استان قم به صورت شبانه‌روزی آماده اسکان و ارائه خدمات به شرکت‌کنندگان در این مراسم ملی هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم افزود: همچنین ۳۴ مدرسه در مسیرهای تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در اختیار کمیته مردمی قرار گرفته تا برای برپایی موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی و ارائه خدمات رفاهی، فرهنگی و پذیرایی به زائران مورد استفاده قرار گیرند.

آماده‌سازی زیرساخت‌های خدماتی برای میزبانی از زائران

هشتمین جلسه قرارگاه اقتصادی و کنترل بازار حضرت معصومه(س) و کمیته اقدام مشترک استان قم با هدف مدیریت بازار، تأمین کالاهای اساسی و ساماندهی خدمات شهری در آستانه برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب برگزار شد.

در این جلسه، با توجه به پیش‌بینی حضور میلیونی زائران، مقرر شد با هماهنگی سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل غله، سهمیه آرد نانوایی‌های هسته مرکزی شهر، اطراف حرم مطهر حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران برای پخت ۹ میلیون قرص نان افزایش یابد.

همچنین تعطیلی ماهانه نانوایان در روزهای ۱۵ و ۱۶ تیرماه لغو شد تا خدمت‌رسانی به زائران بدون وقفه ادامه داشته باشد.

بر اساس مصوبات این نشست، تأمین و توزیع ۲۰ میلیون بطری آب از طریق مواکب مردمی و استقرار ۱۵۰ دستگاه توربو برای خنک‌سازی و مه‌پاشی محل‌های تجمع جمعیت با مشارکت استان‌های معین و همجوار از جمله همدان، مرکزی، سمنان و اصفهان در دستور کار قرار گرفت.

تأمین خودروهای یخچال‌دار برای جابه‌جایی اقلام، مدیریت ناوگان حمل‌ونقل عمومی شامل اتوبوس و تاکسی و استقرار خودروهای امدادی در مبادی اصلی شهر نیز از دیگر مصوبات این جلسه برای تسهیل خدمت‌رسانی به زائران بود.

اعضای قرارگاه همچنین بر برخورد قاطع با احتکار، تشدید نظارت بر عرضه کالاهای اساسی از جمله گوشت، مرغ و حبوبات و افزایش نظارت بر عملکرد نانوایی‌ها در پی گزارش‌های مردمی تأکید کردند.

منبع خبر: خبرگزاری تسنیم