رونمایی از کتاب «درناهای قصه میناب» در مقتل‌الشهدا دروازه ری قم
رونمایی از کتاب «درناهای قصه میناب» در مقتل‌الشهدا دروازه ری قم
در آیین رونمایی از کتاب «درناهای قصه میناب» در قم، جمعی از مسئولان فرهنگی و خانواده‌های شهدا با تأکید بر اهمیت روایتگری هنرمندانه از دفاع مقدس و حوادث اخیر، خواستار حمایت جدی از تولید آثار مکتوب و رسانه‌ای در حوزه ایثار و شهادت شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی نسیم قم، آیین رونمایی از کتاب «درناهای قصه میناب» نخستین روایت کودکانه از شهدای میناب، با حضور خانواده‌های معظم شهدا، مسئولان فرهنگی و جمعی از فعالان رسانه‌ای در مقتل‌الشهدا دروازه ری قم برگزار شد؛ مراسمی که در آن بر نقش روایتگری دقیق و اثرگذار در انتقال مفاهیم ایثار و مقاومت به نسل‌های آینده تأکید شد.

در این مراسم، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با ابراز خرسندی از تولید آثار فرهنگی در حوزه ایثار و شهادت اظهار کرد: برای انتقال حماسه‌های دفاع مقدس و نیز رویدادهای اخیر، نیازمند روایتگری دقیق، هنرمندانه و مبتنی بر حقیقت از سوی اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه هستیم.

محمدرضا سوقندی با اشاره به آموزه‌های قرآنی درباره استقامت افزود: در قرآن کریم بر پایداری پیامبران و پیروان آنان تأکید شده و این موضوع نشان می‌دهد تحقق اهداف الهی بدون صبر و استقامت امکان‌پذیر نیست؛ از این رو تولید محتوای فرهنگی برای نسل امروز و آینده یک ضرورت اساسی است.

احمد ظهرابی پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم

وی ادامه داد: آثار فرهنگی مرتبط با ایثار و شهادت، اگر با زبان هنری و متناسب با مخاطب تولید شوند، می‌توانند نقش مهمی در انتقال ارزش‌های انقلاب اسلامی و تقویت هویت دینی و ملی ایفا کنند.

در ادامه این مراسم، مدیر خانه مطبوعات استان قم نیز با تقدیر از تولید کتاب «درناهای قصه میناب» بر ضرورت حمایت از نویسندگان و هنرمندان در حوزه فرهنگ ایثار تأکید کرد و گفت: تولید آثار مکتوب و رسانه‌ای در حوزه دفاع مقدس نیازمند حمایت جدی دستگاه‌های فرهنگی است تا این جریان ارزشمند استمرار یابد.

فخرالدین یوسف‌پور با اشاره به نقش رسانه‌ها در ترویج فرهنگ ایثار افزود: حمایت از تولیدات فرهنگی، به‌ویژه در حوزه دفاع مقدس و انتقال مفاهیم ارزشی به جامعه، می‌تواند به تقویت جریان روایت صحیح از تاریخ انقلاب اسلامی کمک کند.

همچنین صادق چهرقانی سرپرست اداره‌کل روابط عمومی استانداری قم نیز در این مراسم بر ضرورت پشتیبانی دستگاه‌های اجرایی از تولیدات فرهنگی و هنری تأکید کرد و گفت: تقویت آثار رسانه‌ای و مکتوب در حوزه جنگ‌ها و حوادث اخیر، نقش مهمی در تثبیت روایت درست و مقابله با تحریف تاریخی دارد.

در این آیین، جمعی از خانواده‌های معظم شهدا از جمله خانواده شهید غلامی از شهدای مدرسه شجره میناب، خانواده شهید محمد عاشوری، شهیدان دروازه ری، شهید مرتضی عباسیان از شهدای ساختمان خبرگان رهبری، شهید داود یزدانیان از شهدای هوافضا و شهید دهقان از شهدای جنگ رمضان حضور داشتند.

احمد ظهرابی پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم

همچنین جمعی از فعالان فرهنگی و مسئولان استانی از جمله مشاور ایثارگران استانداری قم، رئیس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قم و راویان دفاع مقدس نیز در این مراسم حضور یافته و بر اهمیت استمرار تولید آثار فرهنگی در حوزه ایثار و مقاومت تأکید کردند.

کتاب «درناهای قصه میناب» با رویکرد کودکانه و به قلم زوج رسانه‌ای احمد ظهرابی و حمیده زند به نگارش درآمده و تلاش دارد بخشی از روایت شهدای میناب را در قالبی قابل فهم برای نسل کودک و نوجوان بازآفرینی کند؛ روایتی که برگزارکنندگان آن را گامی در مسیر تقویت ادبیات پایداری و انتقال فرهنگ ایثار به نسل آینده عنوان کردند.