توزیع ۸۰ هزار پرس غذای گرم و ۲۰۰ هزار لیوان شربت و شیرینی در موکب امامزادگان قم
توزیع ۸۰ هزار پرس غذای گرم و ۲۰۰ هزار لیوان شربت و شیرینی در موکب امامزادگان قم

مسئول موکب امامزادگان استان قم گفت: در مدت سه روز برپایی این موکب به مناسبت عید غدیر، ۸۰ هزار پرس غذا در سه وعده و ۲۰۰ هزار لیوان شربت و شیرینی بین زائرین و مجاورین توزیع شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم، حجت‌الاسلام محسن فاطمیان با اشاره به برپایی موکب عید غدیر امامزادگان استان قم در جوار حرم مطهر فاطمه معصومه(س) – میدان آستانه – به مدت سه روز اظهار کرد: این موکب در نوبت‌های صبح و عصر و شب، در خدمت زائرین و مجاورین بود.

وی افزود: در سه وعده صبحانه، ناهار و شام، ۸۰ هزار پرس غذای گرم توسط خادمان موکب تهیه و توزیع شد.

مسئول موکب امامزادگان استان قم خاطرنشان کرد: همچنین ۲۰۰ هزار لیوان شربت و شیرینی هم در این مدت و به همت بقاع شاخص استان تهیه و در این موکب توزیع شده است.

وی ادامه داد: ده‌ها هزار کاسه آبدوغ‌ خیار و عدسی، از دیگر خدماتی بود که در این موکب به زائران و شهروندان ارائه شد.