اقدامات راه و شهرسازی برای تقویت هویت فرهنگی و دینی شهرهاست
اقدامات راه و شهرسازی برای تقویت هویت فرهنگی و دینی شهرهاست

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: باید اقداماتی صورت بگیرد که فضای همجواری بین مردم و امامزادگان تقویت شود نه اینکه موجب تضعیف آن شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم، عبدالرضا گلپایگانی در آیین افتتاح صحن امام جواد(ع) حرم حضرت موسی مبرقع(ع) اظهار کرد: امامزادگان، اوتاد و ستون‌هایی هستند که دیگر مردمان، به پشتوانه آنها پابرجا هستند و قم نیز اینگونه است، چه اینکه به واسطه حضور هزار و اندی سال وجود نازنین حضرت فاطمه معصومه(س) و دیگر امامزادگان، به این وسعت و شکوه رسیده است.

وی افزود: وزارت راه و شهرسازی هم در تلاش است که حلقه وصل بین مردم و این حرم‌های مطهر را تقویت کند و ورود به طرح توسعه حرم امامزاده موسی مبرقع(ع) نیز در همین راستاست.

مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران و تولیت اعتاب مقدس خاطرنشان کرد: انسجام مدیریتی و تشکیلاتی در کشورمان به حد مطلوبی رسیده به طوری که نتیجه آن را در مهار آتش بندر شهید رجایی و مدیریت بحران دیدیم، کاری جهادی که برآمده از فرهنگ دفاع مقدس بود.

وی ادامه داد: شرکت بازآفرینی شهری نقش موثری در احداث صحن امام جواد(ع) این مکان مقدس داشته و چند صد میلیارد تومان برای تملک و عملیات عمرانی آن هزینه کرده است.

گلپایگانی با بیان اینکه ۴ هزار هکتار مناطق فرسوده و اسکان غیر رسمی در قم شناسایی شده که شامل جمعیت قابل توجهی هم هست گفت: امکاناتی در اختیار شرکت بازآفرینی شهری قرار دارد که با استفاده از آنها برای حل این مشکلات تلاش می‌کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: آستان مقدس امامزاده موسی مبرقع(ع) همچون چراغی است که محله‌ای به نام چهل اختران را به وجود آورده است، اقدامات راه و شهرسازی و دیگر نهادهای ذیربط هم باید در راستای تقویت هویت این محله و فرهنگ سنتی آن باشد.

وی تصریح کرد: در واقع باید اقداماتی صورت بگیرد که فضای همجواری بین مردم و امامزادگان تقویت شود نه اینکه موجب تضعیف آن شود.