پلیس قم تعامل خوبی با آموزش‌وپرورش برای مراقبت از نسل جوان دارد
پلیس قم تعامل خوبی با آموزش‌وپرورش برای مراقبت از نسل جوان دارد

قم ـ ـ فرمانده انتظامی قم با اشاره به ضرورت مراقبت از نوجوانان و جوانان اظهار کرد: پلیس قم تعامل خوبی با آموزش‌وپرورش در راستای مراقبت از نسل جوان دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از ایرنا، سردار محمدرضامیرحیدری در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه این هفته قم به مناسبت هفته نیروی انتظامی، تعامل با آموزش‌وپرورش، مدیران مدارس و اولیای دانش‌آموزان را از اقدام‌های پلیس قم برای مراقبت از نسل جوان برشمرد و یادآور شد: نوجوانان سرمایه‌های آینده کشور هستند و باید با تقویت بنیان‌های فرهنگی و اعتقادی از آنان مراقبت کرد.

وی در ادامه با تشریح ماموریت‌های پلیس، حفظ جان، مال و ناموس مردم را از وظایف اصلی نیروهای انتظامی دانست و بر ضرورت همکاری مردم و دستگاه‌های مسوول برای تامین امنیت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

فرمانده انتظامی قم با اشاره به شهیدان مبارزه با مواد مخدر گفت: قریب به ۱۴ هزار شهید در این مسیر تقدیم شده‌اند.

میرحیدری با بیان اینکه پلیس برای پیشگیری از جرائم و کاهش آسیب‌های اجتماعی با دستگاه‌های مختلف همکاری می‌کند، افزود: کارشناسان انتظامی در نشست‌ها و کمیسیون‌های مشترک، مسائل مربوط به جرائم، تخلف‌ها و مشکل‌های اجتماعی را بررسی و برای کاهش آسیب‌ها راهکار ارائه می‌کنند.

فرمانده انتظامی قم در ادامه همچنین ، توسعه فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی را از اولویت‌های این مجموعه دانست و گفت: ترویج فرهنگ قرآن و نهج‌البلاغه در میان کارکنان، همسران و فرزندان آنان دنبال می‌شود و نزدیک به ۶۰۰ حافظ قرآن در مجموعه انتظامی استان حضور دارند.

توسعه آموزش‌های تخصصی و هوشمندسازی پلیس

میرحیدری در ادامه با اشاره به روند شکل‌گیری نیروی انتظامی پس از پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: کمیته انقلاب اسلامی از نخستین نهادهایی بود که پس از انقلاب به فرمان امام(ره) شکل گرفت و فعالیت خود را از ۲۳ بهمن ۱۳۵۷ آغاز کرد.

وی افزود: در آن دوران، ماموریت‌های انتظامی میان شهربانی، ژاندارمری و کمیته انقلاب اسلامی تقسیم شده بود، در دولت آقای هاشمی، طرح ادغام نیروهای انتظامی به رهبر معظم انقلاب و فرماندهی کل قوا ارائه شد و از فروردین ۱۳۷۰ نیروی انتظامی شکل گرفت.

میرحیدری تخصصی‌شدن ماموریت‌ها را از دست‌آوردهای مجموعه انتظامی ذکر کرد و گفت: بیش از ۱۰ رَسته تخصصی در نیروی انتظامی وجود دارد و کارکنان پس از گذراندن دوره عمومی، متناسب با حوزه فعالیت خود آموزش‌های تخصصی دریافت می‌کنند.

وی همکاری با پژوهش‌گران، نخبگان و دانشگاه‌ها را در ارتقای عملکرد پلیس موثر دانست و افزود: استفاده از دست‌آوردهای پژوهشی، تجهیزات به‌روز و فن‌آوری‌های جدید می‌تواند به هوشمندسازی ماموریت‌ها، اصلاح روش‌ها و کاهش هزینه‌ها کمک کند.

عملکرد پلیس در جنگ رمضان

میرحیدری با اشاره به عملکرد نیروهای انتظامی در جنگ‌های اخیر گفت: کارکنان پلیس در این مدت، علاوه بر انجام ماموریت‌های مربوط به حفظ امنیت داخلی، در شرایط جنگی نیز به فعالیت خود ادامه دادند.

وی با اشاره به حمله به مقرهای انتظامی در جنگ رمضان اظهار کرد: حدود ۱۰ رده انتظامی بمباران شد، اما نیروها با استفاده از روش‌های جدید و پیش‌بینی محل‌های استقرار زیرزمینی و تونل‌ها توانستند ماموریت‌های خود را ادامه دهند.

فرمانده انتظامی قم افزود: با به‌کارگیری این روش‌ها، ماموریت‌ها بدون تلفات جانی در میان کارکنان انتظامی دنبال شد، ماموران پلیس آگاهی نیز در این شرایط با مراجعه به منازل افراد بزه‌دیده، پیگیری امور آنان را ادامه دادند تا رسیدگی به مسائل مردم متوقف نشود.

وی از همکاری مردم، دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه و بسیجیان در اجرای ماموریت‌های انتظامی قدردانی؛ و اهمیت همراهی این مجموعه‌ها با پلیس را مورد تاکید قرار داد.