سوخت پاک در سبد مصرفی قم با تحویل ۱۰۵ میلیون مترمکعب گاز
سوخت پاک در سبد مصرفی قم با تحویل ۱۰۵ میلیون مترمکعب گاز
قرنلی از تحویل ۱۰۵ میلیون مترمکعب گاز طبیعی به ۴۳ جایگاه CNG استان از ابتدای سال تا پایان آذرماه خبر داد و گفت: توسعه این جایگاه‌ها نقش مهمی در کاهش آلودگی هوا و افزایش امنیت انرژی دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، رسول قرنلی با اعلام خبر تحویل ۱۰۵ میلیون مترکعب گاز طبیعی اظهار داشت: ۱۰۵ میلیون مترمکعب گاز طبیعی به جایگاه‌های CNG استان از ابتدای امسال تا پایان آذرماه تحویل داده شده است.

وی افزود: این مقدار حدود ۵.۶ درصد از گاز مصرفی استان طی این بازه زمانی را شامل می‌شود.

مدیر بهره‌برداری شرکت گاز قم با اشاره به فعالیت ۴۳ جایگاه عرضه CNG درقم تصریح کرد: فراهم کردن زیرساخت‌های توزیع سوخت دوم برای خودروها در جهت توجه به نکات مرتبط با پدافند غیرعامل و افزایش امنیت انرژی در استان است.

وی همچنین استفاده از CNG به‌عنوان سوخت خودرو را موجب کاهش آلودگی هوا عنوان و بیان کرد: آلاینده‌هایی که پس از احتراق این سوخت تولید می‌شود، نسبت به بنزین ضرر کمتری برای محیط زیست دارد.

قرنلی در پایان با بیان اینکه سی‌ان‌جی از گاز طبیعی تشکیل شده‌است خاطرنشان کرد: نرخ و تولید آلاینده‌ کمتر نسبت به بنزین و گازوییل، احتراق بهینه و به تبع آن افزایش طول عمر خودرو از جمله مزایای استفاده از CNG است.