۷۰ درصد شرکت کنندگان اعتکاف نوجوانان و جوانان هستند
۷۰ درصد شرکت کنندگان اعتکاف نوجوانان و جوانان هستند

رئیس ستاد مرکزی اعتکاف برای ارتقای محتوای اعتکاف با توجه به حضور گسترده نوجوانان و جوانان تأکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا تکیه‌ای، رئیس ستاد مرکزی اعتکاف در دیدار با حجت‌‌الاسلام والمسلمین شهرستانی، نماینده آیت‌الله سیستانی در ایران به تشریح برنامه‌ریزی‌های محتوایی برای ارتقای کیفیت برگزاری مراسم اعتکاف پرداخت و با اشاره به حضور گسترده نوجوانان و جوانان در این مراسم بر ضرورت توجه به نیازهای فکری، معرفتی و محتوایی این گروه سنی تأکید کرد.

وی افزود: بر اساس گزارش ارائه‌شده در این دیدار سال گذشته حدود1میلیون و 500هزار نفر در مراسم اعتکاف شرکت کردند که بیش از ۷۰ درصد آنان را نوجوانان و جوانان تشکیل می‌دادند.

همچنین حجت‌الاسلام سیدمحمدباقر تکیه‌ای، قائم‌مقام ستاد مرکزی اعتکاف و مسئول بنیاد بین‌المللی این ستاد گزارشی از اقدامات انجام‌شده برای توسعه ارتباطات بین‌المللی و ترویج فرهنگ اعتکاف در کشورهای مختلف ارائه کرد.

وی با اشاره به راه‌اندازی کارگروه تخصصی بین‌الملل اعتکاف با همکاری بنیاد بین‌المللی اعتکاف بیان کرد: این کارگروه با مشارکت نمایندگانی از چهار قاره و حدود ۲۳ کشور فعالیت می‌کند و زمینه ارتباط و همکاری با کشورهای مختلف از جمله کشورهای محور مقاومت، هند، روسیه و برخی کشورهای اروپایی و آفریقایی را فراهم کرده است.

تکیه‌ای اعتکاف را ظرفیتی مهم برای معرفی معنویت اصیل اسلامی در عرصه جهانی دانست و بر ضرورت گسترش فعالیت‌های بین‌المللی در این حوزه تأکید کرد.

در ادامه این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین لطفی‌نیاسر، عضو هیئت علمی ستاد مرکزی اعتکاف گزارشی از روند برنامه‌ریزی و کیفیت برگزاری یازدهمین کنگره ملی اعتکاف ارائه داد و به تشریح کارگروه‌ها و بخش‌های علمی و محتوایی اجرا شده این رویداد پرداخت.

منبع خبر: خبرگزاری تسنیم