امام شهید سیدعلی خامنهای به استفتائی پیرامون «خرید و فروش کالای دارای منفعت حلال و حرام» پاسخ گفتهاند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، شهید امام سید علی خامنهای به استفتائی پیرامون «خرید و فروش کالای دارای منفعت حلال و حرام» پاسخ گفتهاند که تقدیم حضور علاقهمندان میگردد.
سؤال:
خرید و فروش کالایی که کاربرد مشترک حلال و حرام دارد، اگر فروشنده به قصد استفاد حلال، کالا را بفروشد و احتمال و یا اطمینان داشته باشد که خریدار کالا را در راه حرام هم مصرف می کند، آیا معامله باطل است؟
جواب:
اگر شیئی که دارای منافع حلال و حرام است، معامله شود و فروشنده بداند که خریدار کالا را در حرام به کار میبرد ولی قصد فروشنده از معامله استفاده حرام نباشد، اگر عرفاً کمک به عمل حرام محسوب شود یا وظیفه فروشنده نهی از منکر باشد، معامله حرام، اما صحیح است.
منبع خبر: خبرگزاری تسنیم

-در-ایام-پایانی-ماه-صفر-NRH.webp)












