دستگاه‌های اجرایی قم موظف به ایجاد مهدکودک برای کودکان زیر چهار سال هستند
دستگاه‌های اجرایی قم موظف به ایجاد مهدکودک برای کودکان زیر چهار سال هستند
رحمان‌نیا با اشاره به ضرورت مدیریت مصرف انرژی و رعایت حقوق کارکنان گفت: تمامی دستگاه‌های اجرایی استان قم موظف به ایجاد مهدکودک هستند و در صورت نبود آن باید برای رفع این خلأ برنامه‌ریزی شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، مرتضی رحمان‌نیا ظهر امروز در نخستین نشست بانوان مشاور دستگاه‌های اجرایی استان قم که در سالن حکمت دانشگاه قم برگزار شد، اظهار کرد: صرفه‌جویی در مصرف انرژی از ضروریات امروز کشور است و این موضوع باید در همه بخش‌ها، از جمله برگزاری جلسات، مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به وضعیت تأمین انرژی در سال گذشته افزود: در همین مقطع زمانی سال گذشته استان با خاموشی مواجه بود، اما با تدابیر استاندار قم، امسال تاکنون خاموشی نداشته‌ایم. استاندار قم نیز در راستای صرفه‌جویی در مصرف انرژی، محل استقرار خود را از طبقه پنجم به زیرزمین منتقل کرده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم با بیان اینکه شناورسازی ساعات کاری با هدف مدیریت مصرف انرژی و برخی ملاحظات امنیتی اجرا شده است، تصریح کرد: شناوری ساعات کاری به معنای کاهش کار نیست و کارکنان طبق قانون موظف به ۴۴ ساعت کار در هفته هستند.

رحمان‌نیا ادامه داد: تمامی فعالیت‌ها باید در چارچوب ضوابط و قوانین کشور انجام شود و خارج از این چارچوب امکان تصمیم‌گیری درباره ساعات کاری بانوان وجود ندارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مطالبات حوزه ورزش بانوان گفت: متولی اصلی این حوزه اداره‌کل ورزش و جوانان است، اما مجموعه مدیریت استان نیز پیگیر مسائل و مطالبات بانوان در این زمینه خواهد بود.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم همچنین تأکید کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی باید دارای مهدکودک برای کودکان زیر چهار سال باشند و در صورت نبود این امکان، لازم است برای رفع این خلأ در سطح استان برنامه‌ریزی و اقدام شود.

رحمان‌نیا در پایان خاطرنشان کرد: هر مدیری که حقوق قانونی بانوان را رعایت نکند باید به سازمان بازرسی معرفی شود و با وی مطابق قانون برخورد خواهد شد.