ضرورت تقویت جایگاه منابع انسانی در مدیریت شهری قم
ضرورت تقویت جایگاه منابع انسانی در مدیریت شهری قم

حجت الاسلام استقامت با تأکید بر شفافیت در تصمیم‌گیری‌های شورا، بر لزوم بازخوردگیری از مصوبات و تقویت آموزش و پرورش نیروی انسانی در شهرداری و سازمان‌های تابعه تأکید کرد و گفت: نیروی انسانی باید با آموزش فنون تخصصی مورد نیاز، به نیروهای متخصص، مدیرپرور و جایگزین‌پرور تبدیل شود تا در صورت نیاز بتوانیم از ظرفیت آنان بهره‌مند شویم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر قم، حجت‌الاسلام و المسلمین استقامت در نشست با آتش نشانان بانو در شورای اسلامی شهر قم اظهار داشت: ما در شورا در اتاقی شیشه‌ای برای مردمی که مطلع نیستند تصمیم‌گیری می‌کنیم، اما باید شرایطی ایجاد شود که خود مردم در جریان تصمیم‌گیری‌ها باشند، هرچند ما نماینده آنان هستیم.

وی افزود: باید بعد از مصوبات شورا بازخوردگیری و آسیب‌شناسی صورت گیرد تا بتوانیم و تصمیماتی با نیازهای مردم و برای مردم بگیریم.

رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائرین شورای اسلامی شهر قم با اشاره به ضرورت توجه به سرمایه انسانی در شهرداری و سازمان‌های خدماتی تصریح کرد: ما باید در شهرداری مربی‌پروری، آموزش، تعالی و ارتقای منابع انسانی را در اولویت قرار دهیم، نیروی انسانی باید با آموزش فنون تخصصی مورد نیاز، به نیروهای متخصص، مدیرپرور و جایگزین‌پرور تبدیل شود تا در صورت نیاز بتوانیم از ظرفیت آنان بهره‌مند شویم.

وی با بیان اینکه قم شهری پربرکت است، تأکید کرد: نباید تنها به بخشی از ظرفیت‌های این شهر نگاه تک‌بعدی داشت، بلکه باید از تمام ظرفیت‌های معنوی، فرهنگی، اجتماعی و انسانی آن بهره برد.

حجت الاسلام استقامت در پایان به موضوع حضور بانوان آتش‌نشان در مناسبت‌های مذهبی و آیینی قم اشاره کرد و گفت: در مراسم‌های مذهبی و آیینی شهر قم جایگاه خواهران آتش‌نشان کمرنگ است و باید به این موضوع پرداخته و زمینه حضور فعال آنان فراهم شود.

انتهای پیام/