افتتاح ورزشگاه تختی بانوان قم همچنان در پیچ و خم وعده‌ها
افتتاح ورزشگاه تختی بانوان قم همچنان در پیچ و خم وعده‌ها

مدیرکل ورزش و جوانان قم پیرامون دلایل تأخیر در افتتاح ورزشگاه اختصاصی بانوان استان توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، حسن سلطانی در تشریح دلایل این تأخیر در برنامه سیمای ورزش استان، اظهار کرد: پارسال کار محوطه‌سازی ورزشگاه انجام شد و تمام برنامه‌ها برای افتتاح آماده بود و مسئولان کشوری نیز برای بهره‌برداری هرچه سریع‌تر تأکید کردند.

وی در ادامه با اشاره به مشکل اشراف ساختمان‌های مجاور تصریح کرد: برخی ساختمان‌های مجاور با فاصله‌ای به زمین ورزشگاه بانوان اشراف دارند و علی‌رغم اینکه پوشش بانوان ورزشکار رسمی است، این اشراف با فرهنگ قم سازگار نیست و تعارضی ایجاد کرده است.

سلطانی خاطرنشان کرد: برای رفع این مشکل نیاز به طرح و برنامه بود و کار مطالعاتی انجام شد، اما نیاز به اعتبار داریم؛ زیرا تغییر در ورزشگاهی با این مساحت که کارش تمام شده، نیازمند مطالعات دقیق و تأمین بودجه است. وی در پایان گفت: به زودی و تا حدود یک ماه آینده، این ورزشگاه افتتاح خواهد شد.