جشن بزرگ «غنچه‌های شهر» ویژه کودکان قمی برگزار شد
جشن بزرگ «غنچه‌های شهر» ویژه کودکان قمی برگزار شد

همزمان با هفته کودک و نوجوان، جشن بزرگ کودکان قم با عنوان «غنچه‌های شهر» به‌همت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری قم با حضور جمعی از مسئولان شهری، کودکان، نوجوانان و خانواده‌ها در مجتمع ورزشی پیامبر اعظم(ص) برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، این جشن به همت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قم و با هدف ایجاد نشاط اجتماعی، تقویت روحیه شادابی کودکان و نوجوانان و فراهم کردن فضایی مناسب برای حضور خانواده‌ها برگزار شد.

مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز شد و در ادامه گروه سرود فطرس به اجرای برنامه پرداخت.

اجرای بخش‌های اصلی جشن را عمو صادق برعهده داشت و خاله نرگس، عمو شاد و شخصیت عروسکی آقا طاها نیز با حضور در بخش‌های مختلف برنامه، لحظاتی شاد و پرنشاط را برای کودکان و نوجوانان حاضر رقم زدند.

اجرای مسابقه و برنامه‌های سرگرم‌کننده، از دیگر بخش‌های جشن «غنچه‌های شهر» بود که با استقبال کودکان و خانواده‌ها همراه شد.

همچنین مهدی مقیم در نقش «عمو رحمان» به اجرای برنامه پرداخت و یک دختر نوجوان نقال از استان یزد نیز با اجرای برنامه نقالی، بخشی از برنامه‌های فرهنگی و هنری این مراسم را اجرا کرد.

در این مراسم عباس ذاکری مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قم، حجت‌الاسلام مرتضی استقامت رئیس کمیسیون خدمات شهری و عضو شورای اسلامی شهر قم، معصومه آمره رئیس کمیسیون بانوان و خانواده و نرجس نیازمند عضو شورای اسلامی شهر قم، حسین رضایی‌نسب مدیر منطقه یک شهرداری قم حضور داشتند.

برگزاری جشن «غنچه‌های شهر» در چارچوب برنامه‌های سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قم برای گرامیداشت هفته کودک و نوجوان انجام شد و تلاش شد با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی، هنری و سرگرمی، محیطی شاد و خانوادگی برای کودکان و نوجوانان فراهم شود.

در پایان این مراسم نیز به قید قرعه به تعدادی از حاضران جوایزی اهدا شد.

انتهای پیام/