شب یلدا با طعم قمپز
شب یلدا با طعم قمپز

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری فارس از قم،‌ هم‌زمان با فرا رسیدن شب یلدا واحد آفرینش‌های ادبی حوزه هنری استان قم پنجمین محفل مجازی قمپز را به صورت یک فایل ویدیویی تهیه و در شبکه‌های اجتماعی وابسته به این واحد منتشر می‌کند. در پنجمین محفل مجازی قمپز طنزپردازان مسائل […]

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری فارس از قم،‌ هم‌زمان با فرا رسیدن شب یلدا واحد آفرینش‌های ادبی حوزه هنری استان قم پنجمین محفل مجازی قمپز را به صورت یک فایل ویدیویی تهیه و در شبکه‌های اجتماعی وابسته به این واحد منتشر می‌کند.

در پنجمین محفل مجازی قمپز طنزپردازان مسائل مختلفی همچون شب یلدا، گرانی، اخبار طنز از شهر قم و… را سوژه شوخی و انتقاد قرار داده‌اند.

در این ویدیو که با اجرای طنزپرداز شناخته شده و مسئول دفتر طنز حوزه هنری قم عباس احمدی تهیه شده، یحیی سلطانی، نورا سادات نمایی، حسین فیض اخلاقی، سید شهاب جدا، سید رسول بابامیری و معصومه بازگیر آخرین آثار طنزشان را در قالب شعر و نثر ارائه می‌کنند.

این محفل سه مهمان نیز دارد، مسلم حسن شاهی از کرمان، ‌سعید سلیمان‌پور از ارومیه و نیلوفر ناظری از قزوین نیز آثارشان را در این محفل مجازی قرائت کرده‌اند.  

علاقمندان برای تماشای این فایل ویدئویی می‌توانند از ساعت ۲۰ به صفحه آپارات قمپز به نشانی https://www.aparat.com/qompoz در اینستاگرام به نشانی http://instagrsm.com/qompozinsta و کانال تلگرامی قمپز به نشانی http://t.me/qompoz مراجعه نمایند.

محفل طنزپردازان استان قم برای پنجمین نوبت است که به صورت مجازی برگزار می‌شود و با نظر مخاطبان، خلاف روال معمول که چهارشنبه آخر هر ماه برگزار یا منتشر می‌شد، شب یکشنبه ۳۰ آذرماه ۱۳۹۹ منتشر خواهد شد.