آماده‌باش اتوبوسرانی قم برای رحلت حضرت معصومه(س)
آماده‌باش اتوبوسرانی قم برای رحلت حضرت معصومه(س)

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم از آماده‌باش کامل ناوگان و نیروهای این سازمان برای ایام رحلت حضرت فاطمه معصومه(س) خبر داد و گفت: با تقویت خطوط پرتردد، افزایش اتوبوس‌های فوق‌العاده و استقرار چهل دستگاه اتوبوس در پارک‌سوارهای مختلف، خدمات حمل‌ونقل عمومی به شهروندان و زائران افزایش می‌یابد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، علی نیک افزود: در ساعات اوج سفر، سرفاصله حرکت اتوبوس‌ها کاهش می‌یابد و نیروهای اجرایی و بازرسان نیز در نقاط حساس، هسته مرکزی شهر و مسیرهای پرتردد مستقر خواهند شد.

وی با اشاره به استقرار چهل دستگاه اتوبوس در پارک‌سوارهای شمالی، جنوبی و حرم مطهر اظهار کرد: ظرفیت این پارک‌سوارها متناسب با میزان تقاضا افزایش خواهد یافت و خدمات آن‌ها در روز رحلت حضرت معصومه(س) رایگان است.

نیک همچنین از راه‌اندازی دو خط فوق‌العاده مستقیم به مسجد مقدس جمکران خبر داد که مسیرهای پردیسان–جمکران و حرم مطهر–جمکران و بالعکس را پوشش می‌دهند.

به گفته وی، با توجه به برگزاری برنامه‌ها و تجمعات شبانه، فعالیت ناوگان تا ساعات پایانی شب ادامه خواهد داشت و خدمات اتوبوسرانی از ساعت بیست و دو به بعد نیز به‌صورت رایگان ارائه می‌شود.