۴۵۰۰ مترمربع پیاده‌روهای بوستان علوی قم بهسازی می شود
۴۵۰۰ مترمربع پیاده‌روهای بوستان علوی قم بهسازی می شود

مدیر منطقه چهار شهرداری قم از اجرای پروژه کف‌سازی مسیر منتهی به شهربازی بوستان علوی در مساحتی بالغ بر ۴۵۰۰ مترمربع و با هزینه ای بالغ بر ۴۵ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، سید محمد موسوی‌منش با اشاره به بهسازی شهربازی بوستان علوی اظهار داشت: مسیرهای پیاده‌روی در بوستان‌های شهری نقش مهمی در تأمین ایمنی عابران، دسترسی آسان به امکانات تفریحی و افزایش کیفیت حضور خانواده‌ها در فضاهای عمومی دارند. نگهداری و بهسازی این مسیرها  به‌ویژه در محدوده‌های پرتردد زمینه استفاده مطلوب‌تر شهروندان از ظرفیت‌های تفریحی و خدماتی بوستان‌ها را فراهم می‌کند.

وی با اشاره به اجرای این طرح ابراز کرد: بهسازی مسیر منتهی به شهربازی بوستان علوی با هدف سامان‌دهی عبور و مرور و ایجاد شرایط مناسب‌تر برای دسترسی شهروندان در دستور کار قرار گرفته است.

مدیر منطقه چهار شهرداری قم با بیان اینکه این پروژه در مساحتی بالغ بر ۴۵۰۰ مترمربع و با اعتباری معادل ۴۵ میلیارد ریال اجرا می‌شود، افزود: در عملیات عمرانی نیز از موزائیک‌فرش برای کف‌سازی استفاده خواهد شد تا کیفیت سطح مسیر بهبود یابد و رفت‌وآمد شهروندان با سهولت بیشتری انجام شود.

موسوی‌منش در پایان خاطرنشان کرد: ارتقای کیفیت فضاهای عمومی و دسترسی مناسب به امکانات تفریحی از اولویت‌های مدیریت شهری منطقه چهار است و اجرای این طرح در راستای افزایش رفاه شهروندان و بهبود شرایط استفاده از بوستان علوی انجام می‌شود.

انتهای پیام/