خط دوم متروی قم در دهه فجر کلنگ‌زنی می‌شود؛ یک همت اعتبار در راه است
خط دوم متروی قم در دهه فجر کلنگ‌زنی می‌شود؛ یک همت اعتبار در راه است

شهردار قم از پیش‌بینی یک همت اعتبار برای پروژه‌های ریلی گفت: خط دوم قم مترو دهه فجر کلنگ‌زنی می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، فرامرز عظیمی امروز دوشنبه ششم مهر در جلسه علنی شورای اسلامی شهر قم، اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام‌ شده از مجلس شورای اسلامی و سازمان برنامه و بودجه، یک همت اعتبار برای پروژه‌های ریلی درون‌شهری قم در قانون بودجه کشور پیش‌بینی شده و مراحل مبادله موافقت‌نامه آن در حال انجام است.

وی از برنامه‌ریزی برای کلنگ‌زنی خط دوم متروی قم در دهه فجر خبر داد و افزود: طبق پیگیری‌های صورت‌گرفته، مبادله موافقت‌نامه در مهر انجام خواهد شد تا اقدامات مربوط به این اعتبار پیش برود. رئیس مجلس شورای اسلامی نیز بر تخصیص آن به قم تأکید داشته است.

شهردار قم با بیان اینکه این اعتبار جدا از منابع حاصل از اوراق مشارکت است، گفت: دولت هر سال از محل اوراق به متروی قم کمک می‌کند، اما اعتبار یک‌همتی علاوه بر آن منابع پیش‌بینی شده است، همچنین تأمین ۳.۵ همت اعتبار دیگر برای تزریق به پروژه‌های ریلی درون‌شهری قم در حال پیگیری است.

عظیمی با اشاره به اهمیت تأمین منابع مالی برای توسعه حمل‌ونقل ریلی قم افزود: تحقق این اعتبارات می‌تواند روند اجرای پروژه‌های ریلی درون‌شهری را شتاب دهد و زمینه پیشبرد برنامه‌های مدیریت شهری در این حوزه را فراهم کند.

وی ادامه داد: با نهایی شدن مراحل قانونی و تأمین منابع مورد نیاز، اقدامات اجرایی مربوط به خط دوم متروی قم دنبال خواهد شد و برنامه‌ریزی برای آغاز عملیات این پروژه در دهه فجر در دستور کار قرار دارد.

منبع خبر: خبرگزاری تسنیم