اجرای گسترده طرح‌های فضاسازی و خدماتی در منطقه ۴ قم به مناسبت روز قم
اجرای گسترده طرح‌های فضاسازی و خدماتی در منطقه ۴ قم به مناسبت روز قم

مدیر منطقه چهار شهرداری قم از اجرای طرح‌های گسترده فضاسازی، نظافت و آماده‌سازی معابر این منطقه همزمان با سالروز ورود حضرت فاطمه معصومه(س) به قم و «روز قم» خبر داد و گفت: بیش از ۵ هزار متر پرچم، ۱۰ هزار متر ریسه و هزاران سازه تبلیغاتی و مناسبتی در معابر و میادین اصلی منطقه نصب شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، سید محمد موسوی‌منش با اشاره به اهمیت سالروز ورود حضرت فاطمه معصومه(س) به شهر قم اظهار داشت: «روز قم» به دلیل جایگاه تاریخی، مذهبی و معنوی این مناسبت در تقویم رسمی کشور به ثبت رسیده و فرصتی ارزشمند برای معرفی هویت دینی و فرهنگی قم به نسل‌های آینده است.

وی افزود: در آستانه این مناسبت، مجموعه مدیریت شهری منطقه چهار با اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی، خدماتی و فضاسازی شهری تلاش کرده است محیط شهری را برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر برنامه‌های «روز قم» آماده کند.

مدیر منطقه چهار شهرداری قم با اشاره به حجم فضاسازی انجام‌شده در منطقه گفت: در این راستا بیش از ۵ هزار متر طول پرچم، ۱۰ هزار متر طول ریسه، هزار و ۵۰۰ عدد بنر تک‌چوب و ۳۰۰ عدد آویز در معابر، میادین و نقاط اصلی منطقه نصب شده است.

وی ادامه داد: همزمان با اجرای فضاسازی، طرح جامع شست‌وشوی معابر و تنظیف عمومی نیز در سطح منطقه اجرا شده تا سیمای شهری برای استقبال از این مناسبت تاریخی و مذهبی آماده باشد.

موسوی‌منش با تأکید بر ضرورت توجه ویژه به «روز قم» خاطرنشان کرد: مدیریت شهری وظیفه دارد با تمام ظرفیت‌های موجود در برگزاری این رویداد مهم مشارکت کند و زمینه برگزاری مراسمی در شأن جایگاه حضرت فاطمه معصومه(س) و شهر قم را فراهم آورد.

وی همچنین از همکاری و پشتیبانی بین‌منطقه‌ای برای برگزاری برنامه‌های «روز قم» خبر داد و گفت: در راستای پشتیبانی از مراسم، تعدادی از ماشین‌آلات خدماتی از جمله بالابر و تانکر آب از منطقه چهار به منطقه شش اعزام شده و نیروهای این منطقه نیز در بخش‌های مختلف در آماده‌باش قرار دارند.

مدیر منطقه چهار شهرداری قم در پایان تأکید کرد: تمام ظرفیت‌های خدماتی و اجرایی منطقه برای پشتیبانی از برنامه‌های «روز قم» به کار گرفته شده است تا شهروندان و زائران در فضایی مناسب و شایسته در این رویداد تاریخی و معنوی حضور پیدا کنند.