جوان دهه هشتادی کرمانی زمین ۹ میلیاردی خود را وقف مسجد جمکران کرد
جوان دهه هشتادی کرمانی زمین ۹ میلیاردی خود را وقف مسجد جمکران کرد

یک جوان ۲۲ ساله کرمانی، در اقدامی ماندگار، یک قطعه زمین ۲۴۵ مترمربعی به ارزش تقریبی ۹ میلیارد تومان را با نیت خدمت به امام زمان(عج) و ترویج معارف اهل‌بیت(ع) وقف آستان مقدس مسجد جمکران کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از مرکز خبر آستان مقدس مسجد جمکران، سید محمدهادی تهامی‌پورزرندی، متولد ۱۳۸۲، در اقدامی قابل توجه یک قطعه زمین ۲۴۵ مترمربعی در شهر کرمان را به ارزش تقریبی ۹ میلیارد تومان وقف آستان مقدس مسجد جمکران نمود.

بر اساس این گزارش: این ملک با نیت وقف مهدوی و در راستای گسترش معارف اهل‌بیت(ع) و فعالیت‌های فرهنگی به آستان مقدس مسجد جمکران اختصاص یافته است.

گزارش حاکیست: این اقدام، نمونه‌ای از گرایش نسل جوان به سنت وقف و تبدیل بخشی از سرمایه شخصی به یک ظرفیت ماندگار برای فعالیت‌های فرهنگی و دینی به ویژه ترویج معارف مهدوی است.