شبی به‌یادماندنی و پرشور برای مردم قم در جشن “وحدت امت محمد”
شبی به‌یادماندنی و پرشور برای مردم قم در جشن “وحدت امت محمد”

جشن بزرگ خانوادگی «وحدت امت محمد» هم‌زمان با فرارسیدن خجسته میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) با حضور گسترده و کم‌نظیر مردم قم در مجموعه ورزشی خانه مهندس برگزار شد و شبی سرشار از شور، نشاط و حال‌وهوای معنوی را برای خانواده‌های قمی رقم زد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، جشن بزرگ خانوادگی «وحدت امت محمد» هم‌زمان با فرارسیدن خجسته میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) با حضور گسترده و کم‌نظیر مردم قم در مجموعه ورزشی خانه مهندس برگزار شد و شبی سرشار از شور، نشاط و حال‌وهوای معنوی را برای خانواده‌های قمی رقم زد.

استقبال مردم قم از این جشن به اندازه‌ای گسترده بود که سالن محل برگزاری از ساعات ابتدایی مملو از جمعیت شد و با توجه به حضور پرشمار شهروندان، صندلی‌های متعددی نیز در محوطه حیاط مجموعه ورزشی برای تماشای برنامه پیش بینی و چیده شد بود؛ با این حال، این ظرفیت نیز پاسخگوی خیل علاقه‌مندان نبود و شمار زیادی از مردم در فضای آزاد و بدون صندلی، در کنار یکدیگر به تماشای جشن نشستند.

برای آن دسته از شهروندانی که امکان حضور در سالن را نداشتند، سیستم‌های صوتی در محوطه مستقر و مانیتورهای بزرگ نیز نصب شده بود تا مردم بتوانند برنامه‌های جشن را به صورت هم‌زمان دنبال کنند؛ صحنه‌ای که جلوه‌ای کم‌نظیر از حضور خانوادگی مردم قم در یک جشن مذهبی را به نمایش گذاشت.

حضور گسترده بانوان و دختران قمی در کنار کودکان و نوجوانان از ویژگی‌های برجسته این مراسم بود؛ به‌گونه‌ای که شور و هیجان نسل کودک و نوجوان در بخش‌های مختلف برنامه به چشم می‌خورد و فضای مجموعه ورزشی خانه مهندس را به یکی از پرنشاط‌ترین اجتماعات خانوادگی قم در این ایام تبدیل کرده بود.

حضور مسئولان و مدیران شهری در جشن مردمی
از دیگر ویژگی‌های این مراسم، حضور جمعی از مسئولان و مدیران استان و مدیریت شهری قم در کنار مردم بود. شهردار قم، حجت‌الاسلام والمسلمین روانبخش نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، دکتر بقایی فرماندار قم، نرجس نیازمند، معصومه آمره و حجت‌الاسلام والمسلمین استقامت از اعضای شورای اسلامی شهر قم و جمعی از مدیران شهرداری قم در این جشن حضور داشتند و در کنار شهروندان، در برنامه‌های شاد و خانوادگی میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام صادق(ع) شرکت کردند.

این حضور در کنار استقبال گسترده مردم، جلوه‌ای از همراهی مدیریت شهری با برنامه‌های فرهنگی، مذهبی و خانوادگی و توجه به ایجاد فضای بانشاط برای شهروندان قمی بود.

این مراسم با اجرای گروه سرود «فطرس» و هنرنمایی دختران نوجوان آغاز شد و پس از آن، گروه سرود پسران به اجرای برنامه پرداخت. در ادامه، با پخش سرود جمهوری اسلامی ایران و قرائت آیاتی از قرآن کریم، جشن به صورت رسمی آغاز شد.

اجرای این برنامه را پیمان طالبی بر عهده داشت و وی در طول مراسم با ارتباط صمیمانه با حاضران، شور و هیجان ویژه‌ای به فضای جشن بخشید.

تأکید بر ضرورت ترویج شادی‌های مذهبی

در ادامه این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین فرحزادی با تبریک اعیاد ماه ربیع‌الاول، به‌ویژه میلاد باسعادت حضرت رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، بر ضرورت حفظ و تقویت روحیه نشاط در جامعه تأکید کرد و از برگزارکنندگان این جشن قدردانی کرد.

وی با اشاره به ضرورت توجه بیشتر به برنامه‌های شاد مذهبی گفت: متأسفانه همان‌گونه که در مناسبت‌های مذهبی حزن و عزا مورد توجه قرار می‌گیرد، به مناسبت‌های مذهبی شادی و سرور آن‌گونه که باید بها داده نمی‌شود و لازم است در این زمینه فرهنگ‌سازی بیشتری صورت گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین فرحزادی با استناد به سخنان پیامبر اکرم(ص)، ائمه اطهار(ع) و بزرگان دین، بر نقش شادی و نشاط در جامعه تأکید کرد و افزود: همان‌گونه که در ایام محرم یک دهه برای عزاداری برنامه برگزار می‌کنیم، چه اشکالی دارد در ایام و مناسبت‌های مهم مذهبی نیز یک دهه برنامه‌های شاد و خانوادگی در جامعه اجرا شود تا نشاط مذهبی در جامعه اسلامی گسترش پیدا کند.

وی همچنین از مسئولان و دست‌اندرکاران برگزاری جشن به دلیل فراهم کردن زمینه حضور خانواده‌ها و ایجاد فضای شاد و معنوی برای مردم قم تقدیر و بر تداوم چنین برنامه‌هایی تأکید کرد.

از شعرخوانی تا موسیقی و مولودی‌خوانی

در ادامه، حامد عسگری شاعر شناخته‌شده کشور روی صحنه حاضر شد و با شعرخوانی، فضای مراسم را بیش از پیش گرم و صمیمی کرد.

پس از آن، هومن حاجی‌عبداللهی با حضور روی سن، گفت‌وگویی دوستانه و صمیمانه با مردم داشت که با استقبال و همراهی پرشور حاضران روبه‌رو شد.

شور و نشاط مردم در این بخش از برنامه چشمگیر بود و فریادهای شادی، تشویق‌ها و «جیغ و هورا»ی جوانان، نوجوانان و کودکان، فضای مجموعه را سرشار از هیجان کرده بود؛ به‌ویژه در بخش‌هایی که مجری و هنرمندان با مخاطبان ارتباط مستقیم برقرار می‌کردند، موجی از شادی در میان جمعیت شکل می‌گرفت.

در ادامه، سجاد محمدی، ذاکر اهل‌بیت(ع)، با اجرای مولودی‌خوانی به مناسبت میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام صادق(ع)، حال‌وهوای معنوی ویژه‌ای به جشن بخشید.

عباس رضازاده، کمدین شناخته‌شده نیز با اجرای برنامه طنز، لحظات مفرحی برای حاضران رقم زد و بر فضای شاد مراسم افزود.

همچنین محمد معتمدی، خواننده کشور، روی صحنه حاضر شد و به اجرای برنامه پرداخت که با استقبال گسترده حاضران همراه شد.

سفر معنوی به نجف؛ هدیه ویژه جشن

در بخش دیگری از این مراسم اعلام شد به پنج نفر از شرکت‌کنندگان، به قید قرعه هزینه سفر معنوی به نجف اشرف اهدا خواهد شد.

بر اساس اعلام انجام‌شده، علاقه‌مندان می‌توانند با ارسال پیام به ادمین کانال اطلاع‌رسانی شهرداری قم، در فهرست قرعه‌کشی این سفر معنوی قرار گیرند.

این جوایز با مشارکت حجت‌الاسلام والمسلمین روانبخش، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، شهردار قم، نرجس نیازمند عضو شورای اسلامی شهر قم و حجت‌الاسلام والمسلمین استقامت، عضو شورای اسلامی شهر قم تأمین شده بود.

تقدیر از فرماندار قم در هفته دولت

در بخش دیگری از این مراسم نیز به مناسبت هفته دولت، از دکتر بقایی، فرماندار قم، به پاس خدمات و تلاش‌های انجام‌شده تقدیر و تشکر شد.

جشن بزرگ خانوادگی «وحدت امت محمد» به همت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری قم و با حضور چهره‌های فرهنگی، مذهبی و هنری برگزار شد و حضور گسترده و پرشور مردم، به‌ویژه خانواده‌ها، بانوان، دختران، کودکان و نوجوانان، در کنار حضور مسئولان و مدیران شهری، جلوه‌ای متفاوت به این جشن میلاد بخشید؛ شبی که برای بسیاری از مردم قم با خاطره‌ای شیرین از یک جشن خانوادگی، مذهبی و سرشار از نشاط به پایان رسید.