قم برای میزبانی از “عزاداران قائد شهید” آماده می‌شود/بوستان‌ها مهیای اسکان زائران
قم برای میزبانی از “عزاداران قائد شهید” آماده می‌شود/بوستان‌ها مهیای اسکان زائران

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قم از آماده‌سازی و ساماندهی استراحتگاه‌های مسافرین و بوستان‌های بزرگ شهری جهت اسکان و پذیرایی از زائرین شهر کریمه اهل بیت(س) در آستانه تشییع رهبر شهید انقلاب خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از شهر نیوز، پیام جوادیان با اشاره به برنامه‌ریزی‌ها برای تشییع امام شهید امت در شهر مقدس قم اظهار داشت: در آستانه واقعه تاریخی تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در شهر قم، بازدید‌ها و بررسی‌های کارشناسی از عرصه‌های فضای سبز و بویژه استراحتگاه‌های مسافرین در حال انجام بوده و تمهیدات لازم برای اسکان زائرین و عزیزانی که جهت شرکت در این مراسم باشکوه به شهر مقدس قم سفر می‌کنند، در نظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد، در همین راستا فضاسازی متناسب با این مراسم نیز در حال انجام بوده و انشاءالله حال و هوای شهر قم در محرم امسال تحت تأثیر این رویداد ماندگار، به گونه‌ای متفاوت و زیباتر از قبل رقم خواهد خورد.

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قم با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی و خدمت‌رسانی صحیح در مراسم تشییع ابراز کرد: کلیه عوامل فضای سبز اعم از باغبانان، کارشناسان، مسئولین و مدیران حوزه سیما منظر و فضای سبز شهری، طی برنامه‌های مشخص و به صورت شیفت‌بندی در خدمت زائرین و مجاورین حرم کریمه اهل بیت(س) خواهند بود.

انتهای پیام/