آغاز تحول پیاده‌روهای بلوار امین در منطقه چهار قم با اعتبار ۳۲ میلیارد ریال
آغاز تحول پیاده‌روهای بلوار امین در منطقه چهار قم با اعتبار ۳۲ میلیارد ریال

مدیر شهرداری منطقه چهار قم از آغاز عملیات مناسب‌سازی و ساماندهی پیاده‌روهای بلوار امین با هدف ارتقای ایمنی و رفاه عابران پیاده خبر داد و گفت: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۳۲ میلیارد ریال و در مساحت یک‌هزار مترمربع در حال اجراست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از شهر نیوز، سید محمد موسوی‌منش با تأکید بر اهمیت پیاده‌روها به‌عنوان یکی از عناصر کلیدی پویایی شهری اظهار داشت: بهسازی این فضاها نقش مهمی در افزایش رفاه، سلامت و ایمنی شهروندان دارد و در همین راستا عملیات عمرانی در بلوار امین آغاز شده است.

وی افزود: این پروژه در حدفاصل کوچه ۱۶ تا ۲۰ بلوار امین اجرا می‌شود و در آن از کف‌پوش سنگ گرانیت، جدول‌بندی سنگی و احداث نهر با سنگ قلوه برای هدایت اصولی آب‌های سطحی استفاده خواهد شد.

مدیر شهرداری منطقه چهار قم با اشاره به اقدامات پیش‌بینی‌شده در این طرح گفت: نصب نیمکت‌های نشیمن و ایجاد پارکینگ ویژه موتورسیکلت با خط‌کشی استاندارد نیز با هدف ساماندهی عبور و مرور و کاهش بی‌نظمی‌های ترافیکی اجرا می‌شود.

موسوی‌منش در پایان تأکید کرد: هدف مدیریت شهری تبدیل این محور به یک مسیر استاندارد و الگو در سطح شهر قم است تا ضمن بهبود سیمای شهری، رضایت شهروندان، زائران و مجاوران نیز افزایش یابد.