۱۶۸ یادگار سبز برای ۱۶۸ شهید؛ رویدادی برای یادمان شهدای دانش‌آموز میناب در قم
۱۶۸ یادگار سبز برای ۱۶۸ شهید؛ رویدادی برای یادمان شهدای دانش‌آموز میناب در قم

به یاد شهدای دانش‌آموز مدرسه «شجره طیبه» میناب، ۱۶۸ نهال مثمر با همکاری شهرداری قم و مدارس استثنایی استان در اردوگاه ۱۵ خرداد غرس می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از شهر نیوز، مراسم غرس ۱۶۸ اصله نهال به یاد شهدای دانش‌آموز مدرسه «شجره طیبه» میناب، به همت امور بانوان شهرداری قم و با مشارکت سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم برگزار می‌شود.

این برنامه در هفته جاری در مجموعه «اردوگاه دانش‌آموزی ۱۵ خرداد» قم، با حضور جمعی از دانش‌آموزان استان و با محوریت مدارس استثنایی برگزار خواهد شد. هدف از این اقدام، ترویج فرهنگ ایثار و یادمان شهیدان در میان نسل نوجوان عنوان شده است.

بر اساس اعلام برگزارکنندگان، نهال‌های غرس‌شده از نوع مثمر بوده و انتخاب آنها با اشاره به مفاهیم قرآنی در زمینه درختان ثمربخش و برکت‌آفرین انجام گرفته است.