عضو شورای اسلامی شهر قم، با اشاره به واکنش سریع مجموعه شهرداری در روزهای سوگواری رهبر معظم انقلاب، گفت: با وجود اعلام نابهنگام خبر شهادت، فضای شهری به سرعت متناسب با حال و هوای سوگ و حماسه طراحی شد و شهرداری قم به عنوان تنها دستگاه فعال در این شرایط، شبانهروز در حال خدمترسانی بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از شهر نیوز، مجید اخوان با بیان اینکه اعلام خبر شهادت رهبر معظم انقلاب به صورت نابهنگام صورت گرفت، اظهار داشت: با وجود این تأخیر طبیعی در آمادهسازی فضا، شهرداری قم با سرعت قابلتوجه توانست فضای عمومی شهر را متناسب با این واقعه دردناک و حماسی تغییر دهد.
وی افزود: در بازدیدهایی که از سازمانهای سیما، منظر و فرهنگی شهرداری قم داشتیم، شاهد تلاشهای شایان توجهی برای ایجاد فضای سوگ و پوشش مناسب تجمعات شبانه مردمی بودیم؛ اقداماتی که به شکل هماهنگ و پیوسته اجرا شد.
اخوان تأکید کرد: در این شرایط ویژه، شهرداری قم عملاً تنها دستگاه فعال شهر بود و در حوزههای خدمات شهری، نظافت، امدادرسانی به مراکز آسیبدیده و مدیریت انتظام فضا توسط مردان میدان شهرداری، خدمات گستردهای ارائه شد.
وی خاطرنشان کرد: با وجود تعطیلی رسمی، مجموعه شهرداری و سازمانهای وابسته شبانهروز مشغول خدمترسانی به شهروندان بودند و نشان دادند که روحیه جهادی و مسؤولیتپذیری در این مجموعه زنده و پویاست.








-را-بازگرداند-iav.webp)





