فضاسازی و آماده‌سازی ویژه ورودی‌های اصلی شهر قم به مناسبت شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی
فضاسازی و آماده‌سازی ویژه ورودی‌های اصلی شهر قم به مناسبت شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی

مدیر منطقه سه شهرداری قم از بسیج تمامی امکانات این منطقه و تلاش ویژه این منطقه برای فضاسازی شهری و خدمت‌رسانی به شهروندان و زائران شهر مقدس قم به دنبال شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از شهر نیوز، مهرداد روحانی وزیری با اشاره به تمهیدات ویژه و اقدامات شاخص این منطقه به دنبال شهادت حضرت آیت‌الله العظمی شهید سید علی حسینی خامنه‌ای، اظهار داشت: اقدامات گسترده‌ای از جمله فضاسازی محیطی با سیاه‌پوش کردن معابر، نصب ریسه‌های عزا، پرچم‌های جمهوری اسلامی ایران و چاپ و نصب بنرهای تصویر شهدای والامقام از صبح ۱۰ اسفند ماه به صورت گسترده انجام گرفته است.

وی با اعلام آماده‌باش کامل بخش‌های مختلف منطقه سه به ویژه در حوزه خدمات شهری، افزود: فضاسازی و آماده‌سازی ورودی‌های اصلی شهر قم با رویکرد سوگواری و انتقام شهادت ولی امر مسلمین جهان و همچنین اعلام اقتدار جمهوری اسلامی ایران در حال انجام است.

مدیر منطقه سه شهرداری قم با اعلام نصب بیش از ۱۰ هزار متر ریسه در رنگ‌های مشکی و قرمز در سطح منطقه، اضافه کرد: بالغ بر ۲۰۰۰ پرچم مشکی و جمهوری اسلامی نیز در ابعاد مختلف در سازه‌ها و اعلان‌های سطح منطقه نصب شده است.

روحانی وزیری همچنین از چاپ و نصب بیش از ۷ هزار متر بنر با مضامینی از جمله تمثال رهبر شهید انقلاب اسلامی و دیگر شهدا، تعزیت شهادت، محکومیت تجاوز دشمن امریکایی و صهیونیستی، اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران و … در سطح منطقه خبر داد.

وی در ادامه با اشاره به آماده‌باش کامل منطقه در جهت استقبال و پذیرایی از زئران و مسافران شهر مقدس قم نیز افزود: با توجه به شرایط ویژه و بحرانی فعلی، تمامی نیروهای و تجهیزات خدماتی منطقه به‌صورت تمام وقت درحالت آماده‌باش بوده و اقدامات لازم به طور مستمر در حال انجام است.

مدیر منطقه سه شهرداری قم با بیان اینکه بیش از ۳۰۰ نفر از پرسنل ستادی، خدماتی و فضای سبز منطقه در این ایام فعال هستند، تصریح کرد: تمهیدات لازم در راستای راهنمایی و خدمات‌رسانی به زائران و مسافران در ورودی‌های اصلی شهر در حال انجام است.

روحانی وزیری همچنین ضمن بیان همکاری فعال منطقه با مساجد و گروه‌های فرهنگی و جهادی خاطرنشان کرد: با استفاده از ظرفیت مشارکت با مساجد، گروه‌های جهادی و فعالان فرهنگی نیز فضاسازی مردمی در سطح منطقه و مسیرهای پر تردد در این ایام انجام خواهد شد.