مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم از تداوم اجرای پروژه میدان سپاه در بخشهای مختلف خبر داد و گفت: این پروژه با اجرای همزمان عملیات زیرگذر و روگذر و مدیریت مناسب انحرافات ترافیکی، بدون ایجاد اختلال در تردد شهروندان در حال پیشرفت است.
مسعود بخشی در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم از تداوم اجرای پروژه میدان سپاه در تمامی جبهههای کاری خبر داد و اظهارکرد: در حال حاضر پیمانکاران بهصورت همزمان در بخشهای مختلف شامل عملیات خاکبرداری، احداث زیرگذر و احداث عرشه روگذر مشغول فعالیت هستند.
وی با اشاره به جزئیات فنی این پروژه افزود: پروژه میدان سپاه دارای ۲۹۷ شمع به طول ۲۰ متر است که عملیات حفاری تمامی شمعها انجام شده و مراحل آرماتورگذاری به پایان رسیده و هماکنون بتنریزی شمعها در حال اجراست.
مدیرعامل سازمان توسعه وعمران شهرداری قم طول زیرگذر این پروژه را حدود ۳۵۰ متر و طول روگذر را حدود ۴۲۶ متر اعلام کرد و گفت: حجم کل بتنریزی پروژه میدان سپاه حدود ۱۲ هزار مترمکعب برآورد شده و حجم آرماتوربندی و آرماتورگذاری در سطح کل پروژه نیز به حدود یکهزار و ۳۰۰ تن میرسد.
وی با تأکید بر مدیریت مناسب ترافیک در زمان اجرای پروژه خاطرنشان کرد: در طول اجرای عملیات، هیچگونه انسداد مسیر در محدوده پروژه نداشتهایم و انحرافات ترافیکی انجامشده نیز بدون ایجاد توقف یا گره ترافیکی بوده است، بهگونهای که تردد شهروندان در این محدوده بهصورت روان در حال انجام است








-را-بازگرداند-iav.webp)





