مدیر منطقه چهار شهرداری قم گفت: باتوجه به برنامهریزیهای انجام شده در ۳ شیفت و در هر بازه زمانی بیش از ۶۰ نفر از اعضای ستادی و خدماتی شهرداری منطقه ۴ در ایام نیمه شعبان فعالیت خواهند داشت.
به گزارش شهر نیوز به نقل از واحد خبر شهرداری منطقه چهار، سید محمد موسوی منش در جلسه کمیته خدمات شهری و رفاه عمومی ستاد تسهیلات زائرین و خدمات سفر نیمه شعبان شهرداری قم، با اعلام پیشبینی خدماترسانی منطقه چهار از عمود ۶۷ تا ۱۰۰ بلوار پیامبر اعظم(س) در نیمه شعبان از آمادگی کامل منطقه خبر داد.
وی با بیان اینکه طول مسیر خدمات رسانی منطقه ۴ در حدود ۲ کیلومتر است افزود: مسیر خدمات رسانی علف زنی، انتقال نخاله و تسطیح کاری و رنگآمیزی جداول آن انجام شده و ۱۸۰ چشمه سرویس بهداشتی در این مسیر نیز آمادهسازی شده است.
مدیر منطقه ۴ شهرداری قم با تأکید بر رنگآمیزی جداول و نورپردازی سطح منطقه تصریح کرد: نورپردازی خیابان و شوارع اصلی سطح منطقه نیز با المانهای نوری و ریسههای ۱۵ متری و با هزینهای بالغبر ۱۲ میلیارد ریال انجام شده است.
وی در پایان از شیفت بندی نیروهای خدماتی و ستادی منطقه ۴ همزمان با نیمه شعبان خبر داد و گفت: سه شیفت و در هر شیفت ۶۰ نفر بهصورت استقرار در بلوار پیامبر اعظم(ص) در نیمه شعبان آماده ارائه خدمات به شهروندان و زائران هستند.














