هیچ خللی به اجرای پروژه‌های عمرانی شهر قم وارد نشده است
هیچ خللی به اجرای پروژه‌های عمرانی شهر قم وارد نشده است

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم گفت: هیچ خللی در اجرای پروژه‌های شهرداری قم ایجاد نشده و در حال حاضر عملیات بتن‌ریزی سقف چهارم پارکینگ‌های طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) با قوت در حال انجام است.

مسعود بخشی در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم اظهار کرد: با توجه به شرایط کنونی کشور، روند اجرای پروژه‌های عمرانی شهرداری قم بدون وقفه ادامه دارد.
وی افزود: هیچ خللی در اجرای پروژه‌های شهرداری قم ایجاد نشده و در حال حاضر عملیات بتن‌ریزی سقف چهارم پارکینگ‌های طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) با قوت در حال انجام است.
مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم با اشاره به اجرای پروژه‌های پارکینگی در این شهر عنوان کرد: این پروژه جای پارک ۵۰۰ خودرو را در هسته مرکزی شهر قم تأمین می‌کند و از پروژه‌های بزرگ پارکینگ‌سازی شهر قم به شمار می‌آید.