وفاق مدیریت شهری و شهروندان در پروژه “دروازه ری” قم
پروژه بازآفرینی و بهسازی محله دروازه ری قم بهعنوان یکی از مناطق اصیل و انقلابی این شهر مقدس، پس از مدتها انتظار و با همت مدیریت شهری و همکاری مردم ساکن در منطقه روزهای خوبی را پشت سر میگذراند.
شهادت هنر مردان خداست و «مدرسه سازی» هنری دیگر
مگر می شود مدرسه ای به نام یک شهید مزیّن باشد؛ اما آن شهید به حُکم «بل اَحیاءٌ» در مراسم افتتاح مدرسه خود حاضر نباشد؟ و مگر می شود مدرسه ای به حضور عشق و شهادت سبز شود؛ اما از آن معراج، مدرسه هایی دیگر برای رشد و تعالیِ آینده سازانِ ایران و جهان نرویَد؟
میثاق با امیران شهید و سفیران نجابت و ایثار در قم
یادواره شهدا، سرفصلی است برای اینکه فراموش نکنیم آنهایی را که مجاهدانه، ایثار کردند و از همه هستی خود گذشتند و حماسهای جاوید آفریدند.
آشفتهبازار قم و اجارهبهایی که کاسبان را مغازهبهدوش کرده
نبود نظارت بر اجارهبهای مغازهها در شهر قم سبب شده مالکان تا حد دلخواه که سقفی هم ندارد، مبلغ اجاره را بالا ببرند؛ در چنین شرایطی مغازهداران یا باید بساط کسبوکار را جمع کنند و خانهنشین شوند یا اجناس را با قیمت بالاتر به مردم بفروشند.
یحیی! تو را نکشتند؛ تکثیر کردند
در روزگاری که همۀ شیاطین عالم دست به دست هم داده بودند که مسئلۀ فلسطین زیر سایۀ توافقات ننگین عادیسازی، برای همیشه به فراموشی سپرده شود، این تو بودی که با طراحی عملیات طوفانالاقصی، دنیا را از خواب غفلت پراندی و ماجرای فلسطین را زنده کردی.
طوفان شدی و طوفانالاقصی را بهپا کردی
آقای سنوار! شاید تو هم دعای استجابتشدهٔ مردم مظلومی بودی که سالها از خدا نابودی اسرائیل ظالم و رهایی از جنگ را طلب کرده بودند؛ شاید تو هم همان یحییای بودی که فلسطین بهپای قدمش جان میگرفت.
۱۷روز حضور کریمانه ملیکه ایران
استقبال و میزبانی مردم سرزمین قم به گواه تاریخ در زمره مراسمها و آیینهای بزرگداشتی است که تاریخ ایران اسلامی کمتر به خود دیده و تکرار شده است.
اصلح کیست؟
سخن از انتخاب یک رئیسجمهور است. همه دلدادگان به انقلاب اسلامی، نگاهشان به سوی ایران دوخته شده است. به همین دلیل رهبر معظم انقلاب در روز رحلت بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی فرمودند: بعد از حادثه تلخ فقدان رئیسجمهور، باید «مردم جمع بشوند با آراء بالا مسئول بعدی را انتخاب بکنند، انعکاس این در دنیا انعکاس فوقالعادهای است.»۱۴۰۳/۰۳/۱۴
بیدار باش به مراکز آموزشی و پژوهشی قم!
شریفی با بیان هشدار به مراکز آموزشی و پژوهشی در استان قم گفت: حدود ۷۱ درصد از دانشجویان و به همین نسبت اعضای محترم هیئت علمی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی شهر قم، دانشجویان و اساتید علوم انسانیاند که این یک فرصت و ظرفیت بزرگ برای تحولآفرینی در علوم انسانی و ایجاد مرجعیت علمی برای شهر مقدس قم در حوزه علوم انسانی است.
فقر فضای فرهنگی در پردیسان قم/ برنامه مدیریت شهری چیست؟
با احداث محور آیتالله بروجردی و مراکز علمی و دانشگاههای مختلف و استقرار بیش از ۲۰۰ درس طلبگی از اتفاقات سالهای اخیر، اما هنوز هم پردیسان کمبودهایی دارد که از جمله آن میتوان به کمبود مراکز فرهنگی و کتابخانه عمومی اشاره کرد.