بی خطرسازی میدان میوه و تره‌بار شهید مطهری از مطالبات مردم بود
بی خطرسازی میدان میوه و تره‌بار شهید مطهری از مطالبات مردم بود

مدیرکل پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری قم با اشاره به بی خطرسازی و رفع مشکلات میدان میوه و تره‌بار شهید مطهری، گفت: این اقدام با همراهی و همکاری دستگاه قضایی انجام گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از شهر نیوز، احمدرضا شفیعی در جلسه قرارگاه پروژه‌های عمرانی شهرداری قم، با اشاره به بی خطرسازی و رفع مشکلات میدان میوه و تره‌بار شهید مطهری، اظهار داشت: این اقدام با همراهی و همکاری دستگاه قضایی انجام گرفت.

وی با بیان اینکه در چندسال گذشته اخطارهای زیادی به متصرفین، مستاجرین و کسبه این میدان برای تعیین تکلیف و توافق املاک داده شد، ابراز کرد: شهرداری قم بارها بر آمادگی برای تعامل و همکاری برای ارائه حق و حقوق کسبه تأکید کرده است.

مدیرکل پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری قم با تأکید بر اینکه دستورات و مصوبات قرارگاه فصل الخطاب است، اذعان کرد: اقدامات نباید تا قبل از اجرای طرح‌ها و پروژه‌ها باشد و نباید اجازه داد پس از اجرا، تعللی در ارائه حق و حقوق مردم صورت گیرد تا مشکلات برای مردم پیش نیاید.