اجرای طرح پزشک خانواده در قم با پوشش اولیه ۵۰ هزار نفر
اجرای طرح پزشک خانواده در قم با پوشش اولیه ۵۰ هزار نفر

طرح پزشکی خانواده و نظام ارجاع در قم با هدف تحقق عدالت اجتماعی و کاهش هزینه‌های درمانی مردم وارد مرحله اجرا شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، در نخستین جلسه ستاد راهبردی استانی برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع در استانداری قم، جزئیات اجرای طرح پزشک خانواده در استان بررسی شد.

استاندار قم با اشاره به اینکه اجرای این طرح با هدف تحقق عدالت اجتماعی و کاهش هزینه‌های مردم انجام می‌شود، گفت: منابع مالی مورد نیاز طرح پزشک خانواده تامین شده است.

اکبر بهنام‌جو افزود: به ازای هر سه هزار نفر جمعیت، یک پزشک خانواده در نظر گرفته شده است تا بتواند در محلات مختلف شهر خدمات مورد نیاز مردم را ارائه کند.

وی با بیان اینکه در اجرای این طرح از پزشکان زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی قم و بخش خصوصی استفاده خواهد شد عنوان کرد: امیدواریم با اجرای این برنامه در آینده نزدیک شاهد ارتقای سطح سلامت مردم استان باشیم.

استاندار قم ادامه داد: برنامه‌های اجرایی طرح از امروز آغاز شده و جامعه هدف در مرحله نخست ۵۰ هزار نفر است و نقاط قوت و ضعف اجرای آن نیز تا دو هفته آینده با برگزاری جلساتی میان استانداری و دانشگاه علوم پزشکی قم بررسی خواهد شد.

بهنام‌جو همچنین از برنامه‌ریزی برای اجرای آزمایشی طرح در یکی از محلات قم خبر داد و گفت: یک محله به عنوان پایلوت در نظر گرفته شده و این طرح طی روز‌های آینده در آن محله اجرایی می‌شود.

منبع خبر: خبرگزاری تسنیم