پاکسازی میدان آستانه و میدان بزرگ امام خمینی(ره) پس از مراسم شام غریبان حسینی
پاکسازی میدان آستانه و میدان بزرگ امام خمینی(ره) پس از مراسم شام غریبان حسینی

مدیر منطقه ۷ شهرداری قم از اجرای عملیات گسترده پاکسازی، نظافت و شستشوی محوطه میدان آستانه و میدان امام خمینی(ره) پس از پایان مراسم شام غریبان حسینی خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از شهر نیوز، رضا ذکائی با اشاره به حضور گسترده عزاداران در این محدوده اظهار داشت: به محض پایان مراسم شام غریبان و از ساعت یک بامداد، عملیات پاکسازی، نظافت و شستشوی میدان آستانه و میدان امام خمینی(ره) با حضور نیروهای خدمات شهری آغاز شد.

وی افزود: در این عملیات که با به‌کارگیری نیروهای خدمات شهری، ماشین‌آلات و تجهیزات شستشو انجام شد، مسیرها، پیاده‌روها و فضاهای پیرامونی این محدوده به طور کامل نظافت و شستشو شد تا شرایط مناسب برای تردد شهروندان و زائران فراهم شود.

مدیر منطقه ۷ شهرداری قم با اشاره به همکاری بخش‌های مختلف شهرداری در این اقدام گفت: این عملیات با مشارکت و همکاری سایر مناطق شهرداری، سازمان‌های وابسته به شهرداری قم و همچنین با همراهی نیروهای انتظامی و پلیس راهور انجام شد.

ذکائی خاطرنشان کرد: عملیات پاکسازی و شستشوی این محدوده تا ساعات ابتدایی صبح امروز ادامه داشت و با تلاش شبانه‌روزی نیروهای اجرایی، محیط میدان آستانه و میدان امام خمینی(ره) به طور کامل پاکسازی شد.

وی در پایان از تلاش تمامی نیروهای خدمات شهری و دستگاه‌های همکار قدردانی کرد و یادآور شد: شهرداری قم در ایام مذهبی و مناسبت‌های خاص با برنامه‌ریزی و بسیج امکانات تلاش می‌کند خدمات مناسب و شایسته‌ای به شهروندان و زائران ارائه دهد.