مدیرمنطقه ۷ شهرداری قم از اجرای پروژه پیادهروسازی بلوار امیرکبیر خبر داد و گفت: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال آغاز شده و تا کنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
به گزارش شهرنیوز به نقل از واحد خبر روابط عمومی شهرداری منطقه ۷ قم، پروژه پیادهروسازی و جدولگذاری بلوار امیرکبیر با هدف ارتقای ایمنی، بهسازی سیما و منظر شهری و تسهیل تردد شهروندان در منطقه ۷ شهر قم در حال اجراست.
رضا ذکائی، با اعلام این خبر اظهار داشت: عملیات اجرایی این پروژه با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال آغاز شده و تاکنون حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
وی با اشاره به جزئیات فنی طرح افزود: در قالب این پروژه، اجرای یکهزار و ۴۰۰ مترمربع موزاییکفرش، ۵۰۰ متر طول جدول بتنی، ۱۰۰ مترمربع جدول سنگی و همچنین ۱۷۰ مترمربع سنگ لایبید پیشبینی شده است.
مدیر منطقه ۷ شهرداری قم هدف از اجرای این طرح را ساماندهی معابر، افزایش ایمنی عابران پیاده، بهبود کیفیت زیرساختهای شهری و زیباسازی فضای بلوار امیرکبیر عنوان کرد و گفت: با تکمیل این پروژه، شاهد ارتقای سطح خدماترسانی به شهروندان و رضایتمندی بیشتر ساکنان این محدوده خواهیم بود.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد با تأمین بهموقع اعتبارات، عملیات اجرایی طبق برنامه زمانبندیشده به پایان برسد و این پروژه هرچه سریعتر در اختیار شهروندان قرار گیرد.


-نیازمند-سرمایهگذاری-ملی-برای-خدمترسانی-به-زائران-استاستق-fAb.webp)











