پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه روکش آسفالت ۶۸ هزار متری محله جمکران تا پایان سال
پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه روکش آسفالت ۶۸ هزار متری محله جمکران تا پایان سال

مدیر منطقه ۵ شهرداری قم از پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه روکش آسفالت محله جمکران خبر داد و گفت: این طرح با هدف بهبود ایمنی تردد، روان‌تر شدن حمل و نقل و زیباسازی محله تا پایان سال به بهره‌برداری کامل خواهد رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از شهر نیوز، سید ابوالفضل میریک‌امامی در جریان بازدید میدانی از پروژه عمرانی روکش آسفالت محله جمکران بر ضرورت تسریع در انجام کارهای عمرانی با کیفیت و رعایت استانداردهای فنی تأکید کرد.

وی با بیان اینکه این پروژه عظیم از ابتدای سال جاری آغاز شده است افزود: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۳۸۵ میلیارد ریال و مصرف ۱۱ هزار تن آسفالت، سطحی معادل ۶۸ هزار متر مربع از معابر محله را زیر پوشش قرار می‌دهد.

مدیرمنطقه پنج شهرداری قم تصریح کرد: با پیگیری‌های مستمر و نظارت دقیق کارشناسان شهرداری، این طرح هم‌اکنون ۹۰ درصد پیشرفت داشته و تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی تأکید کرد: کیفیت اجرا و رعایت موازین فنی در پروژه‌های شهری اهمیت ویژه‌ای دارد و خوشبختانه در این طرح شاهد استانداردهای بالای فنی هستیم.

میریک‌امامی ادامه داد: اجرای این پروژه علاوه بر زیباسازی چهره محله جمکران، به ارتقای ایمنی تردد، کاهش آلودگی صوتی و روان‌تر شدن حمل و نقل در این محله منجر خواهد شد.

وی با قدردانی از همکاری‌های مردم محله جمکران، از شهروندان خواست تا در مراحل مختلف اجرای پروژه با شهرداری همکاری کنند تا کارهای عمرانی به بهترین شکل ممکن به انجام برسد.