تشکیل «اتاق وضعیت فرهنگی» برای رصد نقطه‌ای آسیب‌های اجتماعی قم
تشکیل «اتاق وضعیت فرهنگی» برای رصد نقطه‌ای آسیب‌های اجتماعی قم

مدیرعامل سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری قم از برنامه‌ریزی برای تشکیل «اتاق وضعیت فرهنگی شهر» خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، عباس ذاکری با اشاره به اهمیت توجه به موضوعات فرهنگی اظهار داشت: در حوزه فرهنگی و اجتماعی نیازمند رصد دقیق و مستمر وضعیت شهر هستیم و به همین دلیل تشکیل اتاق وضعیت فرهنگی شهر را در دستور کار قرار داده‌ایم.

به گفته وی، با استفاده از اطلاعات دستگاه‌های مختلف، آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی در نقاط مختلف شهر به صورت دقیق رصد و برای آنها تصمیم‌گیری خواهد شد.

مدیرعامل سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری قم افزود: در این اتاق تلاش می‌شود اطلاعات دستگاه‌های مختلف از جمله استانداری، فرمانداری، دستگاه قضایی، گروه‌ها و مؤسسات فرهنگی و اجتماعی جمع‌آوری و تحلیل شود.

وی اضافه کرد: هدف این است که مسائل فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی را به صورت نقطه‌ای و محله‌ای شناسایی کنیم و بر اساس اطلاعات واقعی، تصمیمات دقیق‌تری برای مدیریت فرهنگی شهر بگیریم.

انتهای پیام/