آمادگی روحی دانش‌آموزان برای بازگشت به مدرسه پس از چند ماه تعطیلی
آمادگی روحی دانش‌آموزان برای بازگشت به مدرسه پس از چند ماه تعطیلی

مدرس آموزش و خانواده با تشریح شرایط روحی دانش‌آموزان پس از چند ماه تعطیلی، از رضایت آنان هم خبر داد.

حسین کریمشاهی بیدگلی، مدرس آموزش و خانواده، در گفتگو با خبرنگار نسیم قم، در پاسخ به این سؤال که پس از یک دوره وقفه طولانی از ۹ اسفندماه و تعطیلی مدارس به دلیل آغاز جنگ رمضان و ادامه آموزش‌ها به‌صورت غیرحضوری، حتی برگزاری غیرحضوری امتحانات برای برخی پایه‌ها، و بازگشت دانش‌آموزان در سراسر کشور و در شهر مقدس قم به مدارس، شرایط روحی و آمادگی دانش‌آموزان برای بازگشت به مدرسه چگونه است، اظهار کرد: این موضوع به ویژگی‌های فردی دانش‌آموزان و خانواده‌های آن‌ها برمی‌گردد. شرایط جامعه تقریباً برای همه یکسان است، اما تفاوت‌های فردی دانش‌آموزان در این زمینه تأثیرگذار است.

وی افزود: گاهی دانش‌آموزی داریم که درس‌خوان است و به قول خودمان عاشق این است که مدرسه باز شود؛ از طرف دیگر، ممکن است بعضی دانش‌آموزان روحیه تنبلی داشته باشند و بگویند دوباره شروع شد و باید صبح ساعت ۷ از خواب بیدار شوم. برخی هم با سرویس به مدرسه می‌آیند. بنابراین این روحیات مختلف در کنار هم قرار می‌گیرد.

مدرس آموزش و خانواده ادامه داد: اگر بخواهیم یک نگاه کلی داشته باشیم، نظر من این است که شرایط و روحیات دانش‌آموزان خوب است. اینکه بعضی جاها گفته می‌شود «مدرسه‌ها باز شد و دوباره دردسرها شروع شد»، باید گفت اصلاً ما آمده‌ایم که این دردسرها را داشته باشیم و از آن لذت ببریم؛ این لذت بردن بسیار مهم است.

کریمشاهی بیدگلی با اشاره به تفاوت‌های فردی دانش‌آموزان تصریح کرد: تجربه شخصی من نشان می‌دهد که بچه‌ها از بازگشت به مدرسه راضی هستند. البته ممکن است صبح که دانش‌آموز به مدرسه می‌آید، تا ساعت ۸، ۹ و شاید ۱۰ کمی خواب‌آلود باشد، اما بعد از آن باید به مدرسه بیایید و ببینید که به قول معروف چه آتشی می‌سوزانند.

منبع خبر: خبرگزاری تسنیم