آمادگی پارکینگ‌های هسته مرکزی شهر قم برای میزبانی از زائران هفته پایانی ماه صفر
آمادگی پارکینگ‌های هسته مرکزی شهر قم برای میزبانی از زائران هفته پایانی ماه صفر

سرپرست سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم از آمادگی کامل پارکینگ‌های هسته مرکزی شهر برای ارائه خدمات به شهروندان و زائران همزمان با تعطیلات پیش‌رو و ایام رحلت پیامبر اکرم(ص)، شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت امام رضا(ع) خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، علی رحمانی با اشاره به پیش‌بینی افزایش حضور زائران و مسافران در قم طی روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه هفته جاری اظهار کرد: با توجه به تعطیلات پیش‌رو و افزایش احتمالی سفرهای زیارتی به شهر قم، اقدامات لازم برای آماده‌سازی و ارتقای سطح خدمات پارکینگ‌های هسته مرکزی شهر از قبل در دستور کار قرار گرفته و مجموعه پارکینگ‌ها آمادگی لازم برای خدمت‌رسانی به شهروندان و زائران را دارد.

وی افزود: در همین راستا، پارکینگ طبقاتی زائر به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز توقف خودرو در هسته مرکزی شهر، مورد آماده‌سازی و بهسازی قرار گرفته و اقداماتی از جمله سرویس دوره‌ای آسانسورها، اصلاح روشنایی طبقات، سرویس هواکش‌ها، شارژ کپسول‌های آتش‌نشانی، تعویض ضربه‌گیر ستون‌ها، اصلاح گپ‌های فرسوده، رفع نواقص تأسیساتی و نظافت و شست‌وشوی بخش‌های مختلف پارکینگ انجام شده است.

سرپرست سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم ادامه داد: با هدف استفاده حداکثری از ظرفیت موجود، با اصلاح و ساماندهی فضاهای پیرامونی آسانسورها، ۱۷ محل پارک جدید در طبقه منفی سه پارکینگ زائر ایجاد شده است.

وی همچنین از اجرای اقدامات لازم برای ارتقای ایمنی و نظم تردد در این پارکینگ خبر داد و گفت: سرعت‌گیرهای فرسوده جمع‌آوری و سرعت‌گیر جدید در ورودی طبقات نصب شده، گپ‌های فرسوده خروجی و روشنایی طبقات نیز اصلاح شده است.

رحمانی با اشاره به توجه سازمان به تسهیل خدمات برای زائران افزود: برای استفاده آسان‌تر سالمندان و افراد کم‌توان، ویلچر در پارکینگ طبقاتی زائر مستقر شده و همچنین با راه‌اندازی میکروفون جدید، امکان ارتباط بهتر با افراد داخل کابین آسانسور فراهم شده است.

سرپرست سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم تأکید کرد: در ایام تعطیلات پیش‌رو نیز نیروهای سازمان در آماده‌باش بوده و وضعیت پارکینگ‌های هسته مرکزی شهر و ظرفیت آنها به‌صورت مستمر پایش خواهد شد تا در صورت تکمیل ظرفیت هر پارکینگ، خودروها به سایر مراکز دارای ظرفیت هدایت شوند و از ایجاد صف و اختلال در تردد معابر جلوگیری شود.

وی در پایان ضمن تسلیت ایام سوگواری رحلت پیامبر اکرم(ص)، شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت امام رضا(ع)، خاطرنشان کرد: هدف از این اقدامات، فراهم کردن شرایطی مناسب، ایمن و شایسته برای حضور زائران و شهروندان در شهر کریمه اهل‌بیت(س) و تسهیل دسترسی آنان به حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) است.

انتهای پیام/