مدیر منطقه هشت شهرداری قم از اجرای مجموعهای گسترده از اقدامات خدماتی، عمرانی و پشتیبانی در آستانه مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: تمامی ظرفیتهای منطقه برای خدمترسانی به زائران و عزاداران بسیج شده و تمهیدات لازم در حوزههای رفاهی، ترافیکی، خدمات شهری و فضاسازی محیطی به اجرا درآمده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از شهر نیوز، علیرضا مظفری از آمادگی کامل منطقه هشت شهرداری قم برای میزبانی از زائران و عزاداران مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی خبر داد و اظهار داشت: تمامی ظرفیتهای اجرایی، خدماتی و پشتیبانی منطقه در مسیرهای برگزاری مراسم به کار گرفته شده تا خدماترسانی به بهترین شکل ممکن انجام شود.
وی با اشاره به اقدامات انجامشده در حوزه خدمات رفاهی افزود: در راستای ارتقای رفاه زائران، ۱۲۰ چشمه سرویس بهداشتی سیار در مسیر بلوار پیامبر اعظم(ص) نصب شده و سرویسهای بهداشتی موجود در بوستانهای غدیر و طراوت منطقه پردیسان نیز برای استفاده عزاداران آمادهسازی شده است.
مدیر منطقه هشت شهرداری قم ادامه داد: ۱۷۵ نفر از نیروهای اجرایی و خدماتی منطقه در طول برگزاری مراسم بهصورت مستمر در حال خدمترسانی خواهند بود و برای کاهش اثرات گرمای هوا و افزایش رفاه زائران، ۴۰۰ مترمربع سایهبان به همراه سامانه مهپاش در عمود ۱۰۱ بلوار پیامبر اعظم(ص) نصب و راهاندازی شده است.
مظفری با اشاره به اقدامات انجامشده در حوزه فضاسازی شهری تصریح کرد: عملیات فضاسازی محیطی با نصب بنرهای مناسبتی، تصاویر رهبر شهید انقلاب اسلامی و تابلوهای راهنمای مسیر در مساحتی بالغ بر ۳۰۰ مترمربع اجرا شده است تا علاوه بر ایجاد فضای متناسب با این مراسم، هدایت زائران نیز با سهولت بیشتری انجام شود.
وی همچنین استقرار ماشینآلات سنگین شهرداری در نقاط مورد نیاز، تأمین آب شرب، رفع نقاط ناایمن مسیر، همکاری در آمادهسازی پارکسوارهای ناظمزاده و خضرنبی و نیز آمادهسازی پارکسوارهای امامت و امام صادق(ع) را از دیگر اقدامات منطقه هشت برای ساماندهی تردد و خدماترسانی به زائران و عزاداران در روز تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی عنوان کرد.














