تقدیر آیت‌الله فاضل لنکرانی از خدمات‌رسانی شبانه‌روزی شهرداری قم در جنگ تحمیلی سوم
تقدیر آیت‌الله فاضل لنکرانی از خدمات‌رسانی شبانه‌روزی شهرداری قم در جنگ تحمیلی سوم

آیت‌الله فاضل لنکرانی با تمجید از عملکرد شبانه‌روزی و بدون اخلال شهرداری قم در جریان جنگ تحمیلی سوم، اقدامات این نهاد را در مسیر تزریق آرامش به جامعه و تقویت زیرساخت‌های حضور حماسی مردم، موفق و اثرگذار توصیف کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از شهر نیوز، جمعی از مدیران شهرداری قم در دیدار آیت‌الله جواد فاضل لنکرانی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، گزارشی از اقدامات شهرداری قم در جریان جنگ تحمیلی سوم ارائه کردند.

آیت‌الله فاضل لنکرانی در این دیدار ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت رهبر انقلاب و دیگر شهدای جنگ تحمیلی سوم، به نقش ملت ایران در این مقطع اشاره کرد و گفت: این امت مبعوث‌شده، همان‌گونه که امام شهیدمان فرمودند، در حرکتی خودجوش از نخستین شب جنگ به خیابان‌ها آمدند و شهرها را در دست گرفتند تا مانع هرگونه توطئه دشمن شوند.

وی در ادامه با اشاره به عملکرد شهرداری قم در جریان جنگ تحمیلی سوم افزود: شهرداری قم یکی از دستگاه‌های مهم، مؤثر و موفقی بود که از روزهای نخست جنگ، اقدامات خود را در حوزه‌های مختلف شهری متبلور ساخت.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه فضاسازی شهری متناسب با شرایط و اتفاقات مختلف در جریان جنگ تحمیلی انجام می‌شد، تصریح کرد: خدمات شهری نیز به صورت شبانه‌روزی فعال بود و بدون هیچ خللی دنبال شد؛ همچنین در نقاط آسیب‌دیده نیز تلاش نیروهای شهرداری قم مشهود بود.

آیت‌الله فاضل لنکرانی در پایان با تقدیر از عملکرد شهرداری قم اظهار کرد: این اقدامات و تلاش‌ها موجب تزریق آرامش و امید در جامعه شد و مجاهدت‌های شبانه‌روزی مجموعه شهرداری، زیرساخت‌های لازم را برای حضور امت مبعوث‌شده در تجمعات شبانه فراهم کرد؛ همچنین خدمات شهری نیز بدون اخلال ادامه یافت.