مسابقات آمادگی جسمانی دانشجویان دانشگاه پیام نور قم به مناسبت روز دانشجو، با حضور بیش از ۳۰ دانشجو برگزار شد و در پایان، چهار ورزشکار برتر با ثبت بهترین امتیازات معرفی شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان قم، مسابقات آمادگی جسمانی دانشجویان دانشگاه پیام نور قم به مناسبت روز دانشجو، با حضور بیش از ۳۰ دانشجو برگزار شد و در پایان، چهار ورزشکار برتر با ثبت بهترین امتیازات معرفی شدند.
به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو، مسابقات آمادگی جسمانی دانشجویان دانشگاه پیام نور قم به همت هیئت آمادگی جسمانی و تندرستی استان قم و انجمن علمی تربیتبدنی این دانشگاه برگزار شد.
این رقابتها با همکاری هیئت ورزشهای دانشگاهی استان قم برگزار شد و دانشجویان شرکتکننده در فضایی پرنشاط و رقابتی، توان جسمانی، سرعت، استقامت و آمادگی بدنی خود را در آیتمهای مختلف به نمایش گذاشتند.
آیین اختتامیه این مسابقات با حضور مظفری رئیس دانشگاه پیام نور قم، جلیلی استاد مشاور انجمن علمی تربیتبدنی، کاملی رئیس هیئت آمادگی جسمانی و تندرستی استان قم و جمعی از مسئولان و اساتید دانشگاهی برگزار شد.
در پایان این رقابتها، پس از محاسبه دقیق امتیازات و ثبت نتایج نهایی، نفرات برتر معرفی شدند؛ ورزشکارانی که با تلاش مستمر، آمادگی جسمانی مطلوب و عملکردی قابل توجه توانستند در میان دهها شرکتکننده، جایگاه برتر را به خود اختصاص دهند.
مهسا فیض با نمایشی مقتدرانه و ثبت بالاترین امتیاز، عنوان نخست این دوره از مسابقات را از آن خود کرد و در صدر جدول رقابتها ایستاد. پس از او، عاطفه صفائی با عملکردی نزدیک و رقابتی فشرده، موفق شد مقام دوم را کسب کند.
در جایگاه سوم نیز رقابتی پایاپای شکل گرفت و در نهایت زینب قادری و فاطمه شفیعی هفتادر با امتیازات برابر، بهصورت مشترک روی سکوی سوم ایستادند و شایستگیهای خود را به نمایش گذاشتند.
در پایان این مراسم، از برگزیدگان با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد و مسئولان حاضر بر اهمیت توسعه ورزش دانشگاهی، ارتقای سلامت جسمی دانشجویان و نهادینهسازی سبک زندگی فعال در محیطهای علمی تأکید کردند.














