مدیرکل نوسازی مدارس استان قم با تصریح بر این که تکریم خیرین، مهمترین هدف برگزاری جشنواره خیرین مدرسهساز استان است تأکید کرد: یکی دیگر از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره، شتاببخشی به جهاد مدرسهسازی و تداوم پیگیری «نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم» است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی خبرقم (قمنا)، احمدرضا اجتهادی، مدیرکل نوسازی مدارس استان قم، در نشست ستاد برگزاری بیستوهشتمین جشنواره خیرین مدرسهساز استان که صبح امروز در سالن جلسات اردوگاه دانشآموزی شهدای ۱۵ خرداد قم برگزار شد، از برنامهریزی برای برپایی نمایشگاهی از توانمندیها و موفقیتهای دانشآموزان و فارغالتحصیلان مدارس خیّرساز در حاشیه این جشنواره خبر داد.
وی با قدردانی از دستاندرکاران این رویداد اظهار کرد: بیستوهشتمین جشنواره خیرین مدرسهساز استان در سالن اجتماعات اردوگاه دانشآموزی ۱۵ خرداد و با حضور جمعی از خیّران، فرهنگیان و مسئولان ملی و استانی برگزار خواهد شد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان قم همچنین از برگزاری نشست رسانهای جشنواره با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه در هفته جاری خبر داد و از تلاش رسانهها و دستاندرکاران صداوسیمای مرکز نور استان قم برای پوشش این رویداد قدردانی کرد.
در این نشست، بر ضرورت دعوت از فرزندان خیّران و بانوان خیّر مدرسهساز تأکید شد. همچنین مقرر شد غرفهای با موضوع فعالیتهای شورای بانوان خیّر مدرسهساز استان در نمایشگاه جشنواره برپا شود.
ارائه گزارشی از اقدامات تبلیغاتی جشنواره و نصب بنر در سطح شهر و استان قم از دیگر محورهای این نشست بود.
همچنین حاضران بر استفاده از ظرفیت جشنواره برای گسترش شبکه سفیران مدرسهسازی در استان، تقدیر از خانواده خیّران ایثارگر و درگذشته با هدف جذب خیرین جدید و ضرورت پشتیبانی رسانهای مستمر از فعالیتهای دبیرخانه جشنواره در طول سال تأکید کردند.














