عیادت نماینده وزیر بهداشت از آیت‌الله شبیری زنجانی
عیادت نماینده وزیر بهداشت از آیت‌الله شبیری زنجانی

در پی بستری شدن آیت‌الله شبیری زنجانی از مراجع عظام تقلید، نماینده وزیر بهداشت از ایشان عیادت کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، در پی بستری شدن آیت‌الله شبیری زنجانی از مراجع عظام تقلید در بیمارستانی در قم، علی ابرازه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از ایشان عیادت کرد.

 ابرازه در این عیادت ضمن بررسی روند درمان آیت‌الله شبیری زنجانی، دستورات لازم را به منظور ارائه تمامی خدمات درمانی ارائه کرد.

وی که به نمایندگی از وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز به عیادت رفته بود، سلام ظفرقندی، وزیر بهداشت و درمان را به خانواده این مرجع تقلید ابلاغ کرد.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در حاشیه این عیادت گفت: تمامی خدمات درمانی توسط تیم پزشکی در بیمارستان انجام و در حال حاضر ایشان در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

وی افزود: اقدامات لازم و برنامه‌ریزی‌ها انجام و پزشکان و پرستاران و تیم درمانی خدمات لازم را انجام می‌دهند.

آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی از مراجع عظام تقلید به دلیل عارضه خونریزی معده، از شامگاه جمعه در بخش آی سی یو یکی از بیمارستان‌های قم بستری شد و تحت مداوا قرار گرفت.

طبق اعلام دفتر آیت‌الله شبیری زنجانی، حال عمومی ایشان مساعد است، روند درمان به‌خوبی ادامه دارد و جای نگرانی نیست.

منبع خبر: خبرگزاری تسنیم