مشارکت فعال شهرداری قم در اجرای طرح ملی «طراوت» برای غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان
مشارکت فعال شهرداری قم در اجرای طرح ملی «طراوت» برای غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم از مشارکت فعال و همه‌جانبه این مجموعه در اجرای طرح ملی «طراوت» خبر داد و گفت: این طرح با محوریت محله، مسجد و مدرسه و با هدف ایجاد شور و نشاط اجتماعی و غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان قمی اجرا می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری شهرداری قم در جلسه شورای آموزش و پرورش استان که به ریاست استاندار قم و با حضور اعضای شورا در سالن جلسات امام رضا(ع) فرمانداری قم برگزار شد، از مشارکت فعال و همه‌جانبه سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قم در اجرای طرح ملی “طراوت” خبر داد.

وی با اشاره به اجرای این طرح در قالب رویکردهای محله‌محور، مسجد‌محور و مدرسه‌محور و با همکاری کانون‌های فرهنگی مساجد، اظهار داشت: طرح ملی “طراوت” با هدف ایجاد شور و نشاط اجتماعی و غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان قمی در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و سایر برنامه‌های تربیتی دنبال می‌شود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم افزود: اعتبارات لازم برای اجرای این طرح پیش‌بینی و تخصیص یافته و شهرداری قم آمادگی دارد با تمام ظرفیت در مسیر تحقق اهداف آن نقش‌آفرینی کند.

وی همچنین از آمادگی همه‌جانبه شهرداری قم برای توسعه تعامل با آموزش و پرورش در چارچوب تفاهم‌نامه منعقدشده میان دو دستگاه نیز خبر داد و تصریح کرد: این همکاری از طریق سازمان‌های تابعه حوزه معاونت محیط زیست و خدمات شهری اجرایی خواهد شد.

اصفهانیان مقدم در پایان بیان کرد: طرح ملی “طراوت” با رویکرد ارتقای فرهنگ شهروندی در موضوعاتی همچون زیست‌محیطی و پسماند، فضای سبز، فضاسازی شهری و آموزش‌های ایمنی در سطح مدارس استان پیگیری خواهد شد.