به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، سعید آقائی؛ امروزه با پیشرفت دانش ارتباطات و تکنولوژی های مدرن، دنیای پیرامون ما کوچک تر و در دسترس تر از آنی است که تصور می شد و این نیست جز به مدد آنچه در صحنه گسترش تجهیزات و علم و دانش ارتباطات رخ داده است.
انسان موجودی اجتماعی است و از ابتدای خلقت به دنبال اجتماعی زیستن بوده، برقراری ارتباطات انسانی و توجه به آنچه که امروزه از آن با عنوان روابط عمومی نام می برند، به عنوان یک ضرورت و پیش نیاز زندگی اجتماعی مطرح است.
در این راستا، یکی از با ارزش ترین نقش های پیوند ارتباطات اجتماعی و تعاملات روزمره زندگی شهری را روابط عمومی ها به عهده دارند که به عنوان رکن اساسی نظام ارتباطی و اطلاع رسانی نقش تعیین کننده ای در افزایش آگاهیهای آحاد جامعه، فرهنگ سازی، ارتقای سبک زندگی و تنویر افکار عمومی، برعهده دارند.
مبرهن است که، کار کردن برای مردم بدون همراهی مردم به بار نخواهد نشست، همراه کردن مردم جلب مشارکت و اعتماد آنان برای پیشرفتهای مادی و معنوی دولت یا در سطح کلان کشور از جملهوظایف و کارکردهای اساسی روابط عمومی است.
قرآن کریم در آیه ۳۹ سوره احزاب ( الَّذِینَ یُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَیَخْشَوْنَهُ وَلَا یَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ وَکَفَى بِاللَّهِ حَسِیبًا ) تاکید بر تبلیغ رسالت خدا به عنوان امری مهم دارد، نیازی که امروزه باید بیشتر مورد توجه قرار داد و ذیل آن بستری مناسبی جهت تبلور این مهم ایجاد نمود.
ناظر به این مهم که مدیریت شهری با بازه خدمات قابل توجهی، نمود مفهومی و ایجابی دارد، یکی از عوامل مهم در این مسیر شناخت افکار عمومی و نفوذ ذیل جلب رضایت عمومی و تبیین خدمات شکل گرفته است، این مهم تحت عناوین نسبتا ثابتی شامل ارتباط با رسانه ها و سازمان ها، ارتباط مردمی، پژوهش، آموزش، برنامه ریزی ، انتشارات ، امور فرهنگی و نمایشگاهها، سنجش افکار و پشتیبانی و … جاری است.
اما توجه به این مهم که تبیین عمکردها و روایت ها، در جنگ ترکیبی موجود عوامل و اثرات خاصه ای را طلب می کند که حلقه این موارد باعث برون داد، اثر وضعی و تبیینی دقیقی می شود.