احداث ۴ پارکینگ عمومی در پردیسان قم در سال جاریمدیر منطقه ۸ شهرداری قم گفت: در سال جاری ۴ پارکینگ عمومی در سطح منطقه پردیسان احداث شد.
علیرضا مظفری در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم با بیان اینکه در راستای طرح نهضت احداث پارکینگ در سطح شهر قم چندین پارکینگ در چند ساله اخیر در منطقه هشت احداث شده است اظهار کرد: سال جاری چهار پارکینگ در سطح منطقه در مجموع با مساحت بیش از ۸۰۰۰ مترمربع اجرا شده است.
وی با بیان اینکه این پارکینگها در خیابانهای علمدار، ابوطالب، آقایوسفی و کریمی واقع شده است، افزود: در مجموع بیش از ۸۰۰۰ مترمربع پارکینگ با هزینهای بالغ بر ۲۴ میلیارد ریال در سال جاری در سطح منطقه هشت احداث شده است و در سال آینده نیز برنامه ساخت ۳ پارکینگ عمومی دیگر نیز در دستور کار قرار دارد.
مدیر منطقه ۸ شهرداری قم با بیان اینکه امروزه تأمین پارکینگ نه تنها بهعنوان یک نیاز جانبی برای سکونت در محلات شهری، بلکه بهعنوان یک ضرورت و نیاز اصلی در سطح شهر قم مطرحشده است، گفت: رشد سریع تقاضا برای وسایل نقلیه و لزوم برآورده کردن نیازهای آتی جمعیت رو به فزونی محلات شهر قم به ویژه منطقه پردیسان که جمعیت آن به طور مداوم رو به افزایش است.
مظفری ادامه داد: الزام پرداختن به مسئله پارکینگ واحدهای مسکونی، تجاری و فعالیتهایی ازایندست را بیشازپیش مطرح میکند.