زیرساخت‌های اطراف مسجد جمکران باید توسعه یابد
زیرساخت‌های اطراف مسجد جمکران باید توسعه یابد
حجت‌الاسلام والمسلمین اجاق‌نژاد با تأکید بر ضرورت حمایت از برپایی موکب‌های نیمه‌شعبان، خواستار توجه بیشتر مسئولان به تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز این مراسم عظیم شد و بر لزوم توسعه امکانات اطراف مسجد تأکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی‌اکبر اجاق‌نژاد شامگاه شنبه در همایش تجلیل از فعالان مردمی نیمه‌شعبان، با اشاره به اهمیت این مراسم معنوی، اظهار داشت: فعالیت‌های مردمی و موکب‌داری در نیمه‌شعبان، علاوه بر تقویت فضای معنوی جامعه، موجب نگرانی و عصبانیت دشمنان می‌شود.

وی با بیان اینکه حرکت‌های مذهبی جمعی، به‌ویژه مراسم نیمه‌شعبان، جلوه‌ای از ایمان و ارادت مردم به ساحت مقدس امام عصر (عج) است، تصریح کرد: این اقدامات، علاوه بر ایجاد روحیه همدلی و وحدت در جامعه، موجب خشم دشمنان می‌شود. آنها همواره تلاش کرده‌اند که این مراسم را کمرنگ کنند، اما موفق نشده‌اند و نخواهند شد.

تولیت مسجد مقدس جمکران با تأکید بر اینکه حمایت از موکب‌های مردمی یک ضرورت است، افزود: استانداری، شهرداری و دستگاه‌های اجرایی باید به شکل گسترده‌تری از برگزاری این مراسم باشکوه پشتیبانی کنند. برخی ادارات همکاری‌های خوبی داشته‌اند، اما انتظار می‌رود این حمایت‌ها افزایش یابد تا این اقدام ارزشمند به‌عنوان یک فرهنگ پایدار تثبیت شود.

اجاق‌نژاد در ادامه، به اهمیت توسعه و بهسازی فضای اطراف مسجد مقدس جمکران اشاره کرد و گفت: این مسجد یکی از مهم‌ترین اماکن مذهبی کشور است که پذیرای میلیون‌ها زائر از سراسر ایران و سایر کشورهاست. با این حال، زیرساخت‌های لازم برای خدمت‌رسانی مطلوب هنوز تکمیل نشده و نیازمند توجه جدی مسئولان است. توسعه مسیرهای دسترسی، بهسازی راه‌ها و تأمین امکانات رفاهی از جمله اقداماتی است که باید در اولویت قرار گیرد.

وی یکی از مهم‌ترین مشکلات موجود را کمبود فضای مناسب برای اسکان زائران دانست و اظهار داشت: بر اساس نیازسنجی‌های اولیه، اسکان مهم‌ترین مطالبه زائران است. باید از هم‌اکنون برنامه‌ریزی شود تا در سال آینده، علاوه بر توسعه فضای اطراف مسجد، امکان اسکان بیشتر زائران در موکب‌ها فراهم گردد.

تولیت مسجد مقدس جمکران با اشاره به چالش‌های زیرساختی موجود، خاطرنشان کرد: کمبود برخی امکانات، یکی از موانع اصلی در مسیر خدمت‌رسانی به زائران است. انتظار داریم در سال آینده، اقدامات اساسی برای رفع این مشکلات و بهبود شرایط صورت گیرد تا بستر خدمات‌رسانی گسترده‌تر شود.

اجاق‌نژاد با اشاره به استقبال گسترده مردم از مراسم نیمه‌شعبان، گفت: تأمین برخی زیرساخت‌های ضروری مانند افزایش ظرفیت پارکینگ‌ها و بهبود مسیرهای دسترسی به مسجد، از اختیارات مجموعه جمکران خارج است. بنابراین، دستگاه‌های اجرایی و مسئولان باید با برنامه‌ریزی دقیق، اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهند تا زائران بتوانند با سهولت بیشتری در این مراسم عظیم شرکت کنند.

  • منبع خبر : خبرگزاری تسنیم قم