تداوم ناپایداری‌های جوی در قم تا اوایل هفته آینده
تداوم ناپایداری‌های جوی در قم تا اوایل هفته آینده

مدیرکل هواشناسی استان قم گفت: هوای قم تا اوایل هفته آینده ناپایدار خواهد بود و با افزایش ابر، وزش باد شدید و بارش‌های پراکنده باران و برف در ارتفاعات همراه می‌شود.

مهران حیدری در گفتگو با خبرنگار نسیم قم، با اشاره به تداوم ناپایداری‌های جوی در استان، از کاهش محسوس دما در روزهای آینده خبر داد.

 وی اظهار کرد: این سامانه بارشی که از امروز آسمان قم را تحت تأثیر قرار داده است، تا روز دوشنبه به‌تدریج از منطقه خارج خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی قم گفت: امروز چهارشنبه آسمان قم قسمتی تا نیمه‌ابری بود و از اوایل امشب شاهد افزایش ابر خواهیم بود. روز پنج‌شنبه نیز شرایط جوی نیمه‌ابری تا ابری خواهد بود و در اواخر وقت احتمال بارش‌های محدود باران و برف در ارتفاعات استان وجود دارد.

وی با اشاره به تشدید ناپایداری‌ها در روز جمعه افزود: وزش باد شدید، افزایش ابر و بارش‌های رگباری از جمله پدیده‌های غالب این روز خواهد بود. همچنین روز شنبه نیز شرایط مشابهی را تجربه خواهیم کرد و بارش‌ها در مناطق مرتفع به‌صورت برف و باران خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی قم خاطرنشان کرد: این روند روز یکشنبه نیز ادامه دارد و در برخی ساعات وزش باد شدید، بارش باران و در ارتفاعات بارش برف پیش‌بینی می‌شود. اما از روز دوشنبه، با خروج این سامانه از استان، کاهش محسوس دما رخ خواهد داد.

وی در پایان با اشاره به وضعیت دمایی استان در شبانه‌روز گذشته تصریح کرد: دستجرد با یک درجه زیر صفر سردترین و جمکران با ۱۸.۱ درجه بالای صفر گرم‌ترین نقطه استان بوده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم استان قم/