خانه رزمی قم به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
خانه رزمی قم به زودی به بهره‌برداری می‌رسد

معاون کل اداره ورزش و جوانان استان قم از احیای ستاد حمایت از ورزشکاران قهرمان خبر داد و گفت: این ستاد با تمرکز ویژه بر حمایت از ورزشکاران بانوان و نخبه‌ها، به‌ویژه برای حضور در مسابقات بین‌المللی، فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

حمید نریمان در گفتگو با خبرنگار نسیم قم، درباره برنامه‌های این اداره اظهار داشت: یکی از برنامه‌های مهم ما احیای مجدد ستاد حمایت از ورزشکاران قهرمان است. در بخش بانوان در رشته‌های مختلف، اکنون ورزشکاران ملی در تیم‌های ملی حضور دارند و تلاش می‌کنیم با برنامه‌های حمایتی ویژه، انگیزه آنان را بیشتر کنیم.

وی افزود: ما برنامه‌ریزی برای ستاد بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ و بازی‌های کشورهای اسلامی ۲۰۲۵ را آغاز کرده‌ایم و در حال آماده‌سازی ورزشکاران نخبه خود برای حضور در این بازی‌ها هستیم تا بتوانیم تعداد بیشتری ورزشکار در تیم‌های ملی داشته باشیم.

نریمانی در ادامه بیان کرد: از این پس، تمامی ورزشکاران ملی ما در رشته‌های مختلف تحت حمایت ما خواهند بود. به‌عنوان مثال، اخیراً یکی از ورزشکاران به مسابقات رنکینگ رشته کنگفو کاراته اعزام شد. با وجود محدودیت منابع مالی، ما منابع لازم را تأمین کردیم تا این ورزشکار بتواند به مسابقات برود. حمایت از قهرمانان، به‌ویژه در بخش بانوان، از برنامه‌های مهم ماست.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص تأخیر در بهره‌برداری از خانه رزمی گفت: در ابتدا قرار نبود خانه رزمی در آن مکان ساخته شود و طراحی آن در جای دیگری انجام شده بود. اعتبار تخصیص یافته به سازمان مدیریت مربوط به مکان دیگری بود، اما به‌دلیل برخی اتفاقات، سالن چندمنظوره تبدیل به خانه رزمی شد. اکنون در حال برنامه‌ریزی هستیم تا بتوانیم این پروژه را به سامان برسانیم و به تمامی رشته‌های ورزشی اولویت‌دهی کنیم. هر هیئت ورزشی که عملکرد بهتری داشته باشد، در اولویت قرار خواهد گرفت.

منبع: خبرگزاری تسنیم استان قم/.