مدیر منطقه ۲ شهرداری قم گفت: سه پارکینگ ظهور، ناظمزاده و خضرنبی با مساحت ۱۲۰ هزار مترمربع با ظرفیت ۴ هزار خودروی سواری و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس به منظور پارک وسایل نقلیه زائران در نظر گرفته شده است.
سیدرضا حسینی در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم اظهار کرد: ستاد منطقه دو شهرداری قم در راستای ارائه خدمات به زائران نیمه شعبان در خیابان ظهور، جنب پارکینگ ناظمزاده مستقر شده است.
وی با اشاره به ظرفیت پارکینگهای خیابان ظهور افزود: سه پارکینگ ظهور، ناظمزاده و خضرنبی با مساحت ۱۲۰ هزار مترمربع با ظرفیت ۴ هزار خودروی سواری و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس به منظور پارک وسایل نقلیه زائران در نظر گرفته شده است.
مدیر منطقه دو شهرداری قم خاطرنشان کرد: به منظور خدمات رسانی هرچه بهتر به زائران کریمه اهل بیت و نماز گزاران مسجد مقدس جمکران ۳۰ نیروی خدماتی و ستادی در هر شیفت ۱۲ ساعته در ستاد منطقه دو فعالیت دارند.
وی با اشاره به استقرار تجهیزات و امکانات خدمات شهری تصریح کرد: ماشینآلات مکانیزه جمعآوری پسماند، تانکرهای آب شرب و ۱۵ مخزن فان در محدوده ستاد جانمایی شده و موتورسیکلتهای مجهز به سیستم AFC برای تسهیل تردد و نظارت فعال هستند.
حسینی ادامه داد: همچنین ۳۶ چشمه سرویس بهداشتی در خیابان ظهور در محدوده ستاد منطقه دو شهرداری قم پیشبینی شده است.
وی همچنین از استقرار ۲ خودروی آتشنشانی در محدوده ستاد خبر داد و افزود: تمامی این اقدامات با هدف تأمین رفاه زائران و تسهیل تردد در مسیر مسجد مقدس جمکران انجام شده است.